The Outer Wilds – Echoes of the Eye DLC komt

The Outer Wilds – Echoes of the Eye DLC komt

Het goed ontvangen actie-avonturenspel The Outer Wilds krijgt binnenkort mogelijk nieuwe aanvullende downloadbare content. The Outer Wilds – Echoes of the Eye DLC werd op Twitter gespot door Simon Carless via Steam Records.

De uitgever van de game, Annapurna Interactive , merkte dit ook op en retweette Simons tweet.

Over The Outer Wilds

Winnaar van de beste game bij de BAFTA Games Awards 2020 en uitgeroepen tot Game of the Year 2019 door Giant Bomb, Polygon, Eurogamer en The Guardian, Outer Wilds is een open-wereldmysterie over een zonnestelsel dat gevangen zit in een eindeloze tijdlus.

Welkom bij het ruimteprogramma!

Je bent de nieuwste rekruut van Outer Wilds Ventures, een jong ruimteprogramma dat op zoek is naar antwoorden in een vreemd, constant evoluerend zonnestelsel.

Mysteries van het zonnestelsel …

Wat schuilt er in het hart van de onheilspellende Dark Bramble? Wie heeft de buitenaardse ruïnes op de maan gebouwd? Kan de eindeloze tijdlus worden gestopt? Antwoorden wachten op u in de gevaarlijkste uithoeken van de ruimte.

Een wereld die in de loop van de tijd verandert

De planeten van Outer Wilds zitten vol met verborgen locaties die met het verstrijken van de tijd veranderen. Bezoek een ondergrondse stad voordat deze is opgeslokt door zand, of verken het oppervlak van een planeet terwijl deze onder je voeten afbrokkelt. Elk geheim wordt bewaakt door gevaarlijke omgevingen en natuurrampen.

Grijp je intergalactische wandeluitrusting!

Trek je wandelschoenen aan, controleer je zuurstofpeil en bereid je voor om de ruimte in te trekken. Gebruik een verscheidenheid aan unieke gadgets om je omgeving te onderzoeken, mysterieuze signalen op te sporen, oud buitenaards schrift te ontcijferen en de perfecte marshmallow te roosteren.