The Outer Worlds DLC – Murder on Eridanos komt later

The Outer Worlds DLC – Murder on Eridanos komt later

Obsidian Entertainment heeft onlangs nieuwe dlc-content aangekondigd voor The Outer Worlds, getiteld Murder on Eridanos.

De DLC komt op 17 maart naar platforms, maar Nintendo Switch-bezitters zullen wat langer moeten wachten voordat deze op het Nintendo-platform wordt uitgebracht. Het Twitter-account van de game werd door een fan gevraagd toen Switch-eigenaren konden verwachten dat Murder on Eridanos zou verdwijnen en ze antwoordden dat we nog wat langer zullen moeten wachten omdat ze er nog steeds aan werken.

Over Murder on Eridanos DLC

“De kern van Murder on Eridanos is het oplossen van een misdaad … en moord is nog maar het begin van wat je zult vinden. Je zult getuigen moeten ondervragen, meer te weten komen over mogelijke alibi’s en betogen wie volgens jou verantwoordelijk is. Dit leidt ook tot een aantal vermakelijke resultaten, aangezien het aan jou is om te beslissen wat je gaat doen. Beschuldig je een onschuldige toeschouwer valselijk?

Presenteert u een slechte zaak zonder bewijs? Hoe zullen anderen reageren? Wat gebeurt er als je mensen probeert te overtuigen dat je op de een of andere manier verantwoordelijk bent voor de moord? Ja, zelfs dat is mogelijk!

Via deze DLC ontmoet je iconische personages in het universum van The Outer Worlds, zoals de veelgevraagde acteur Spencer Woolrich en de legendarische tossballspeler Black Hole Bertie. Misschien herinner je je Spencer van eerdere filmposters, want hij was een van Helens mede-sterren, en Bertie is een van de beste spelers die het spel ooit heeft verheerlijkt. Het is aan jou om erachter te komen wat deze personages deden en hun lot te bepalen.

Om je te helpen bij je nieuwe rol als inspecteur, heb je toegang tot een geheel nieuwe tool die bekend staat als de Discrepancy Amplifier. Dit geweldige apparaat gebruikt Science om aanwijzingen in je directe omgeving te onthullen. Het onthult niet alleen details die nieuwe zoekopties ontgrendelen, het biedt ook zijn eigen humoristische analyse van die details. We weten dat u zult genieten van deze geweldige wetenschappelijke partner, en we kunnen niet wachten om de reacties van iedereen te zien terwijl ze deze tijdens de uitbreiding gebruiken.

Nieuwe voordelen en gebreken

Ten slotte zou het geen uitbreiding voor The Outer Worlds zijn zonder extra voordelen en gebreken, nieuwe wetenschappelijke wapens, pantservarianten en tal van extra missies en keuzes die je onderweg kunt maken – dus die vind je ook in Murder op Eridanos. En hoewel er veel te ontdekken valt, kunt u ook even stoppen en even de tijd nemen om het landschap te bewonderen, vooral bij door het bedrijfsleven goedgekeurde panoramische uitzichten.

Je avontuur speelt zich af op een luxe toeristenbestemming die wordt gerund door het bedrijf Rizzo. Deze eersteklas locatie bestaat uit een verzameling drijvende eilanden die door een altijd constante storm in de bovenste atmosfeer van de planeet worden getrokken. Onze kunstenaars en ontwerpers hebben geweldig werk geleverd door deze fantastische omgeving prachtig vorm te geven, en we hopen dat u er ook van zult genieten. ”

Ad