The Outer Worlds – Eerste 20 minuten

The Outer Worlds – Eerste 20 minuten

De langverwachte The Outer Worlds is op weg naar de Nintendo Switch en zal zeker een gat vullen voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe Fallout achtige titel.

Terwijl de Xbox One-, PlayStation 4- en pc-versies later deze maand uitkomen, zullen Nintendo Switch-eigenaren wat langer moeten wachten om de game in handen te krijgen.

Maar IGN heeft de eerste twintig minuten van het spel geüpload, wat ons allemaal een voorproefje geeft van wat we kunnen verwachten.

video
play-rounded-fill

Over The Outer Worlds

The Outer Worlds is een nieuwe sci-fi RPG voor één speler van Obsidian Entertainment and Private Division. Terwijl je een ruimtekolonie verkent, bepaalt het personage dat je wilt worden hoe dit spelersgedreven verhaal zich ontvouwt. In de bedrijfsvergelijking voor de kolonie bent u de niet-geplande variabele.

Verloren tijdens het transport op een kolonistisch schip op weg naar de verste rand van de Melkweg, word je decennia later wakker en kom je te midden van een diepe samenzwering die de Halcyon-kolonie dreigt te vernietigen. Terwijl je de verste uithoeken van de ruimte verkent en verschillende facties tegenkomt, allemaal strijdend om macht, zal het personage dat je besluit te worden, bepalen hoe dit spelersgedreven verhaal zich ontvouwt. In de bedrijfsvergelijking voor de kolonie bent u de niet-geplande variabele.

Belangrijkste kenmerken

  • Het speler-gestuurde verhaal RPG: In overeenstemming met de Obsidian-traditie, is het aan jou hoe je The Outer Worlds benadert. Je keuzes beïnvloeden niet alleen de manier waarop het verhaal zich ontwikkelt; maar je personagebouw, begeleidende verhalen en eindspelscenario’s.
  • Je kunt op een goede manier gebrekkig zijn: nieuw bij The Outer Worlds is het idee van fouten. Een meeslepende held wordt gemaakt door de fouten die ze met zich meedragen. Tijdens het spelen van The Outer Worlds houdt de game je ervaring bij om te vinden waar je niet zo goed in bent. Blijf je aangevallen door Raptidons? Het nemen van de Raptiphobia-fout geeft je een debuff wanneer je de kwaadaardige wezens confronteert, maar beloont je meteen met een extra karaktervoordeel. Deze optionele benadering van het spel helpt je het personage te bouwen dat je wilt terwijl je Halcyon verkent.
  • Leid je metgezellen: tijdens je reis door de verste kolonie, ontmoet je tal van personages die zich bij je bemanning willen voegen. Gewapend met unieke vaardigheden, hebben deze metgezellen allemaal hun eigen missies, motivaties en idealen. Het is aan jou om hen te helpen hun doelen te bereiken, of ze naar je eigen doel te brengen.
  • Verken de bedrijfskolonie: Halcyon is een kolonie aan de rand van de Melkweg die eigendom is van en wordt beheerd door een bedrijfsbestuur. Ze beheersen alles … behalve de buitenaardse monsters die achterblijven toen de terraforming van de twee planeten van de kolonie niet precies volgens plan verliep. Vind je schip, bouw je bemanning en verken de nederzettingen, ruimtestations en andere intrigerende locaties in Halcyon.
Ad