The Outer Worlds – extra content?

The Outer Worlds – extra content?

In een interview met NintendoLife deelde de productiedirecteur van Outer Worlds Eric DeMilt zijn gevoelens over Nintendo Switch in het algemeen.

Hij vertelde verder hoe het is om The Outer Worlds op het handheld-platform te zien.

The Outer World op Nintendo Switch

The Switch is a great piece of hardware. It is really cool to see a full featured “Obsidian RPG” like The Outer Worlds running on a handheld, and to be able to take that experience with you wherever you want to play it.

DeMilt deelde ook een interessant stukje over de toekomst van de game op de Nintendo Switch. Hoewel er geen officiële vermelding is dat DLC naar de Nintendo Switch-poort komt, hoopt DeMilt zeker dat het gebeurt en dat de fans zijn gevoelens delen.

I hope that both Private Division and Switch players want to see more Outer Worlds content on the Switch in the future.

Met dat gezegd zijnde, heeft The Outer Worlds als een op zichzelf staande release al uren aan geweldige inhoud, dus als je op zoek bent naar een rijke RPG voor één speler op Nintendo Switch, waarom zou je hem dan niet ophalen?

Over The Outer Worlds

Terwijl je onderweg bent terwijl je op een kolonistisch schip op weg bent naar de verste rand van de melkweg, word je decennia later wakker dan je had verwacht en bevond je je midden in een diepe samenzwering die de Halcyon-kolonie dreigde te vernietigen.

Terwijl je de verste uithoeken van de ruimte verkent en tal van facties tegenkomt die allemaal strijden om de macht, zal degene die je besluit te worden het lot van iedereen in Halcyon bepalen.

In de bedrijfsvergelijking voor de kolonie ben jij de ongeplande variabele.

Ad