The Outer Worlds – Komt er binnenkort een tweede DLC-pakket?

The Outer Worlds – Komt er binnenkort een tweede DLC-pakket?

The Outer Worlds van Obsidian Entertainment is uit en er is al DLC beschikbaar om te downloaden op andere platforms.

Terwijl we wachten op een bevestigde datum waarop de eerste DLC beschikbaar komt op Nintendo Switch, is Tyler McVicker, de maker van Valve News Network op YouTube, ervan op de hoogte gebracht dat er een tweede partij DLC zal worden gelanceerd in een een paar maanden tijd.

In de tweet laat Tyler een aantal van de nieuwe kaart, items en andere dingen zien die naar verluidt in de maak zijn voor de DLC.

We zitten nog steeds stil voor de eerste DLC die verschijnt voor de Nintendo Switch-versie van The Outer Worlds, maar we hebben niet zo lang geleden een substantiële update gekregen voor de titel die de prestaties verbeterde. </ p>

Over The Outer Worlds

The Outer Worlds is een nieuwe sci-fi RPG voor één speler van Obsidian Entertainment en Private Division.

Verdwaald op doorreis terwijl je op een kolonistenschip op weg was naar de verste rand van de melkweg, word je decennia later wakker om jezelf te midden van een diepe samenzwering te bevinden die de Halcyon-kolonie dreigt te vernietigen. Terwijl je de verste uithoeken van de ruimte verkent en verschillende facties tegenkomt die allemaal strijden om de macht, zal het personage dat je besluit te worden, bepalen hoe dit door spelers aangestuurde verhaal zich ontvouwt. In de bedrijfsvergelijking voor de kolonie ben jij de ongeplande variabele.

Belangrijkste kenmerken:

  • De door spelers aangestuurde verhaal-RPG: in overeenstemming met de Obsidian-traditie, bepaal jij hoe je The Outer Worlds benadert. Uw keuzes hebben niet alleen invloed op de manier waarop het verhaal zich ontwikkelt; maar je personage-build, metgezelverhalen en eindspelscenario’s.
  • Je kunt op een goede manier gebreken vertonen: nieuw in The Outer Worlds is het idee van gebreken. Een meeslepende held wordt gemaakt door de gebreken die ze met zich meedragen. Tijdens het spelen van The Outer Worlds houdt de game je ervaring bij om te ontdekken waar je niet zo goed in bent. Blijf je aangevallen worden door Raptidons? Het nemen van de Raptiphobia-fout geeft je een debuff wanneer je de confrontatie aangaat met de vicieuze wezens, maar beloont je onmiddellijk met een extra karaktervoordeel. Deze optionele benadering van het spel helpt je het personage te bouwen dat je wilt terwijl je Halcyon verkent.
  • Leid je metgezellen: Tijdens je reis door de verste kolonie, zul je een groot aantal personages ontmoeten die zich bij je bemanning willen voegen. Gewapend met unieke vaardigheden hebben deze metgezellen allemaal hun eigen missies, motivaties en idealen. Het is aan jou om ze te helpen hun doelen te bereiken, of ze voor je eigen doeleinden te gebruiken.
  • Verken de bedrijfskolonie: Halcyon is een kolonie aan de rand van de melkweg die eigendom is van en wordt beheerd door een bedrijfsbestuur. Ze controleren alles … behalve de buitenaardse monsters die zijn achtergelaten toen de terravorming van de twee planeten van de kolonie niet helemaal volgens plan verliep. Vind je schip, bouw je bemanning en verken de nederzettingen, ruimtestations en andere intrigerende locaties in Halcyon.
Ad