The Outer Worlds komt!

The Outer Worlds komt!

Eerder vorig jaar onthulde Obsidian Entertainment The Outer Worlds – een nieuw first-person avonturenspel waarin spelers een corrupt, kapitalistisch universum verkennen.

video
play-rounded-fill

Over The Outer Worlds

Oorspronkelijk werd de game alleen gelanceerd voor PS4, Xbox One en pc … maar het lijkt erop dat Nintendo-fans het ook in de toekomst onderweg gaan spelen!

De studio heeft onlangs onthuld dat er nu een Switch-port van het spel aan de gang is! De poort krijgt hulp van Virtuos (die eerder de Switch-versies van Dark Souls hanteerde) – en zal ergens na de eerste lancering van de game PS4, Xbox One en pc op 25 oktober 2019 worden vrijgegeven.

Welkom in de toekomst, probeer deze niet te breken. The Outer Worlds, de aankomende single-player sci-fi RPG van Obsidian Entertainment and Private Division, komt naar Nintendo Switch!

Verloren tijdens het transport op een kolonistisch schip op weg naar de verste rand van de Melkweg, word je decennia later wakker dan je had verwacht, alleen te midden van een diepe samenzwering die de Halcyon-kolonie dreigde te vernietigen.

Terwijl je de verste uithoeken van de ruimte verkent en een aantal facties tegenkomt die allemaal strijden om macht, zal wie je besluit te worden het lot van iedereen in Halcyon bepalen. In de bedrijfsvergelijking voor de kolonie bent u de niet-geplande variabele.

Ad