The Outer Worlds: Murder on Eridanos DLC komt 8 September

The Outer Worlds: Murder on Eridanos DLC komt 8 September

The Outer Worlds krijgt binnenkort nieuwe DLC op de Nintendo Switch. Het tweede DLC-pakket voor The Outer Worlds, getiteld Murder on Eridanos, wordt aanstaande woensdag gelanceerd op de Nintendo Switch en kost £ 11,99. The Outer Worlds: Murder on Eridanos wordt het laatste avontuur van Halcyon Helen.

Over Murder on Eridanos

De levendige Purpleberry Orchards, de spectaculaire Rizzo’s Distillery en het beroemde Grand Colonial Hotel op Eridanos bereiden zich voor om volgende week voor het eerst hun deuren te openen voor onze Nintendo Switch-medewerkers met de release van The Outer Worlds: Murder op Eridanos-uitbreiding.

Boek nu uw ticket voor deze door het bestuur goedgekeurde vakantie van uw leven, beschikbaar op 8 september 2021!

Ga naar de lucht van Eridanos en ontrafel het grootste moordmysterie in de Halcyon-kolonie! Iedereen is een verdachte in deze eigenaardige whodunit nadat Rizzo’s ingehuurde woordvoerder, de beroemde Halcyon Helen, dood wordt voordat de gloednieuwe Spectrum Brown Vodka wordt uitgebracht. Reis samen met je metgezellen over de drijvende eilanden van Eridanos en verzamel aanwijzingen met behulp van de Discrepancy Amplifier, een nieuwe gadget die anders ongeziene hints benadrukt. Er is meer aan dit mysterie dan op het eerste gezicht lijkt, en het is aan jou (en je bemanning, als je ervoor kiest) om de zaak op te lossen.

Belangrijkste kenmerken:

Moordmysterie: er zijn veel vermoedens en het is aan jou om de moord op Halcyon Helen, de bekendste beroemdheid in de kolonie, tot op de bodem uit te zoeken. Gebruik de nieuwe Discrepancy Amplifier, uw sleutel tot het oplossen van de zaak, omdat het tijdelijke inconsistenties aan het licht brengt die anders niet met het blote oog te zien zijn.

Een unieke wereld: reis tussen de drijvende eilanden van Eridanos, van de luxueuze beslotenheid van het Grand Colonial Hotel tot de kleurrijke bosjes van Rizzo. Maar pas op voor de lachende medewerkers die je tegenkomt, want er schuilt iets donkers onder het heldere en vrolijke oppervlak.

Nieuwe wapens en personageaanpassing: er kunnen drie nieuwe wetenschappelijke wapens aan je arsenaal worden toegevoegd, naast wapen- en pantservarianten die je kunt gebruiken tijdens het oplossen van de zaak. Ook een verhoogde levelcap? JEP! Je kunt nu je levelcap met drie verhogen en nieuwe voordelen en gebreken gebruiken om je meest unieke personage tot nu toe te creëren.

Naast deze aankomende release zullen Nintendo Switch-spelers patch 1.5 beschikbaar vinden. Houd er rekening mee dat nadat u deze patch hebt geïnstalleerd, u een afbeelding op het startscherm ziet die u informeert dat de Murder on Eridanos beschikbaar is. Er kan pas met deze afbeelding worden gecommuniceerd als de uitbreiding op 8 september 2021 wordt uitgebracht. We danken u voor uw begrip en voor uw geduld terwijl we wachten tot de instapschepen naar Eridanos worden geopend.

The Outer Worlds Nintendo Switch Patch Notes 1.5

 • Opgeloste bugs/problemen:
  • Vaste lipsynchronisatie op missie-NPC’s.
  • Er is een probleem opgelost waarbij de gebruikersinterface zich ver naar beneden aan de rechterkant van het scherm uitstrekte tijdens missie-updates.
  • Er is een probleem opgelost waarbij tooltips niet goed werden uitgelijnd met de gebruikersinterface bij het bekijken van items in de inventaris.
  • Een probleem opgelost waarbij de animatie van kapitein Irion beschadigd was.
  • Verbeterde omgevingen in Scylla, Monarch en Stellar Bay.
 • Stabiliteits- en backend-verbeteringen.

The Outer Worlds: Murder on Eridanos is de tweede van twee verhalende uitbreidingen die voor de Nintendo Switch kunnen worden gekocht. Een exemplaar van het basisspel The Outer Worlds is vereist om Murder on Eridanos te spelen.

Ad