The Outer Worlds: Peril on Gorgon DLC komt op 10 Februari, patch 1.3 nu uit

The Outer Worlds: Peril on Gorgon DLC komt op 10 Februari, patch 1.3 nu uit

The Outer Worlds: Peril op Gorgon DLC zal op 10 februari beschikbaar zijn om te kopen voor degenen die de first-person shooter op Nintendo Switch spelen.

Er zijn een paar nieuwe wapens om uit te proberen, locaties om te verkennen en nog meer personage-aanpassingen en kennis om van te genieten met deze nieuwe DLC. Obsidian Entertainment en Private Division maakten het nieuws bekend en hebben de officiële website bijgewerkt met details over wat je kunt verwachten in de downloadbare content

Er is ook een nieuwe patch (1.3) voor de titel met een paar kleine bugfixes

Peril on Gorgon DLC details

Intrige en gevaar: doorzoek een verlaten Spacer’s Choice-faciliteit en ontmoet een cast van nieuwe personages terwijl je het mysterie ontdekt achter de plotselinge annulering van het Gorgon-project.

Nieuwe locaties: verken de verraderlijke canyons van de Gorgon Asteroid en ontmoet vijanden die door de wetenschap zijn verwrongen.

Meer wetenschappelijke wapens: ontdek drie bizarre nieuwe wetenschappelijke wapens, waaronder de P.E.T. (Pest Extermination Tool), een opwindend nieuw slagwapen dat vijanden aantrekt voor aanvallen van dichtbij.

Uitgebreide personage-aanpassing en kennis: een hogere level cap, extra voordelen en gebreken, geheel nieuwe pantsersets en verschillende varianten voor bestaande uitrusting. Duik bovendien in het verhaal van de Gorgon Asteroïde met nieuwe Portable Phonograph-audiologboeken die de wellustige geheimen onthullen van een wetenschappelijk experiment dat is misgegaan.

Patch 1.3

  • Functies toegevoegd:
    • Spelers kunnen nu het DLC-gevaar op Gorgon activeren nadat de inhoud is gekocht en geïnstalleerd.
  • Opgeloste bugs / problemen:
    • Niveau GC-strategie aanpassen
    • Pas de strategie voor het streamen van textuur aan.
Ad