The Outer Worlds: Peril On Gorgon Expansion – 9 September

The Outer Worlds: Peril On Gorgon Expansion – 9 September

Tijdens de Xbox Games Showcase kwam er op 9 september een nieuwe uitbreiding voor The Outer Worlds met de titel Peril On Gorgon uit die naar alle versies van de game komt.

Peril on Gorgon

Een afgehakte arm en een mysterieuze boodschap leiden de bemanning van de Unreliable naar de Gorgon

video

Asteroïde, vroeger de locatie van een van Halcyons meest ambitieuze en rampzalige wetenschappelijke ondernemingen – nu een wetteloos hol van monsters en plunderaars. De rijke kluizenaar Minnie Ambrose geeft de bemanning de opdracht om antwoorden te vinden over Dr. Olivia Ambrose, haar moeder en de in ongenade gevallen regisseur van het gedoemde project, maar ze raken al snel verstrikt in een intrige die de kolonie voor altijd zal veranderen.

Over The Outer Worlds

Terwijl je onderweg bent terwijl je op een kolonistisch schip op weg bent naar de verste rand van de melkweg, word je decennia later wakker dan je had verwacht en bevond je je midden in een diepe samenzwering die de Halcyon-kolonie dreigde te vernietigen.

Terwijl je de verste uithoeken van de ruimte verkent en een groot aantal facties tegenkomt die allemaal strijden om de macht, zal degene die je besluit te worden het lot van iedereen in Halcyon bepalen.

In de bedrijfsvergelijking voor de kolonie ben jij de ongeplande variabele.

Ad