The Pathless – Eerste 46 minuten

The Pathless – Eerste 46 minuten

We gaan dieper in op The Pathless met nieuwe gameplaybeelden nu de game beschikbaar is op de Nintendo Switch. Nindie Spotlight heeft de community voorzien van video van in totaal 46 minuten.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over The Pathless

The Pathless is een mythisch avontuur dat een boogschutter en een adelaar door een groot bos volgt en is ontwikkeld door dezelfde mensen die ABZ hebben gemaakt.

Kenmerken

– Boogschieten en valkerij: Kruip in de huid van de jager, een volmaakte boogschietexpert die naar een mythisch eiland moet gaan om een ​​vloek op te heffen die een schaduw werpt over de hele planeet. Bouw een band op met je adelaarsvriend en vlieg dan samen door de lucht. Door gebruik te maken van een unieke boogschiettechnologie die vloeiend schieten mogelijk maakt, zelfs bij hoge snelheden, kun je moeiteloos vloeiende acrobatiek uitvoeren en fantastische trickshots maken.

– Ontdek een open wereld: baan je een weg door een adembenemende open wereld vol verborgen schatten die je kunt opgraven. Reis door griezelige bossen, groene weiden en met sneeuw bedekte toendra’s. Ontdek het duistere verleden van het eiland terwijl je oude ruïnes verkent en lang verloren mysteries ontdekt door raadsels te gebruiken om je verkenning te begeleiden.

– Het is noodzakelijk om op corrupte geesten te jagen, aangezien de bossen de thuisbasis zijn van enorme corrupte geesten. Zet al je expertise in om ze op te sporen, maar pas op dat je niet de prooi wordt in het proces. Vecht epische gevechten tegen de monsters die zijn vervloekt om het licht terug naar de aarde te brengen. De band die je hebt met je adelaar en de toekomst van de wereld staan ​​op het spel.

The Pathless is een downloadbare game die kan worden gekocht via de eShop voor Nintendo Switch. Talen zoals Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Vereenvoudigd Chinees, Spaans en Traditioneel Chinees worden erdoor ondersteund. Andere ondersteunde talen zijn Nederlands, Frans en Duits.