The Persistence wordt gelanceerd op 21 mei

The Persistence wordt gelanceerd op 21 mei

Firesprite Games heeft de lanceringsdatum aangekondigd voor The Persistence op Nintendo Switch.

De veelgeprezen scifi-horrorspel komt op 21 mei aan via de Switch eshop. De fysieke release is ook nog in de maak, maar zal iets later worden vrijgegeven.

video
play-rounded-fill

Binnenkort beschikbaar

Inventieve, onafhankelijke ontwikkelaar Firesprite Games is verheugd om te onthullen dat de veelgeprezen scifi-horrorervaring The Persistence op PlayStation 21, Xbox One, Nintendo Switch en pc op donderdag 21 mei 2020 wordt gelanceerd.

The Persistence heeft in 2018 furore gemaakt op PSVR en biedt spelers een opzettelijk woeste kijk op survival-horror die een innovatief, rogue-achtig ontwerp integreert in het genre, met de release op console en pc die de eerste keer dat het de 4K raakt flatscreen en Firesprite’s debuut op zowel Nintendo- als Microsoft-platforms.

Graeme Ankers, MD en oprichter van Firesprite Games.

When we made the move to bring The Persistence to new platforms, our key focus was to ensure that the particularly brutal nature of gameplay made the leap to non-VR. As a result,

The Persistence keeps players on edge from beginning to end, and with a procedurally generated environment forming around them, no two playthroughs are ever identical, meaning you will never find safety in the same spot.

Over The Persistence

The Persistence speelt zich af in het jaar 2521 en rekent spelers aan om te overleven aan boord van een gedoemd ruimteschip in de diepe ruimtekolonie dat overspoeld wordt door gruwelijke en moorddadige mutanten. Play ziet hoe ze zich een weg banen door de diepten van een steeds veranderend labyrint om het schip terug naar de aarde te brengen, met deze nieuwe versie die de spanning verhoogt dankzij verbeterde omgevingen en nabewerkingseffecten.

Als onderdeel van de nieuwe release kan Firesprite Games ook met genoegen bevestigen dat gamers die al de PlayStation®VR-versie bezitten deze functies ook zonder extra kosten via een update op PlayStation®4 zullen ontvangen.

Bovendien krijgen spelers die The Persistence vooraf kopen op Nintendo Switch (tussen donderdag 23 april en woensdag 20 mei) en Xbox One (tussen donderdag 30 april en woensdag 20 mei) 10 procent korting.

Games-uitgever Perp Games publiceert fysieke edities in de detailhandel op de drie console-platforms. De release zal zo dicht mogelijk bij de digitale release komen, rekening houdend met het effect van COVID 19 op de wereldwijde detailhandel.

De persistentiefuncties:

  • Een meedogenloze kijk op het survival-horror-genre dat rogue-achtige designelementen integreert om de actie een extra voordeel te geven
  • Procedureel gegenereerde fasen die veranderen bij elke playthrough, waardoor een labyrintachtige ervaring ontstaat die de spanning vergroot
  • Leef, sterf, herhaal. Speel aan boord van het schip als tientallen verschillende klonen, elk met de potentie om sterker te zijn dan de vorige
  • Bediening op maat. verbeterde omgevingen en nabewerkingseffecten voor pc, PS4 en Xbox One zorgen voor een verhoogde trouw van horror voor fans van het genre
  • Sfeervolle, hypermoderne beelden in gedockte, handheld- of tafelmodi voor het Nintendo Switch-platform