The Pinball Wizard komt deze maand uit

The Pinball Wizard komt deze maand uit

De Pinball Wizard wordt deze maand gelanceerd op Switch, volgens een verklaring van Frosty Pop. De game wordt nu uitgebracht op het Nintendo-systeem op 27 oktober 2022, nadat hij voor het eerst op Apple Arcade verscheen.

video
play-rounded-fill

Over The Pinball Wizard

In The Pinball Wizard gebruiken spelers magische krachten om de fysica naar hun zin te manipuleren terwijl ze door kerkers reizen en deelnemen aan hapklare arcade flipperkastactie. Details vindt u hieronder.

Jonge leerling, oh! De kennis die je wordt gegeven zal zich materialiseren bovenop de Berg van Schaduw, aan de voet van de kasteeltoren. Je vaardigheden worden op de proef gesteld door een pinball dungeon crawler!

Beklim de toren van het fort. Verbeter je vaardigheden. Realiseer je potentieel. De goochelaar voor wie je geboren bent, word hem!

Het hoofdpersonage van The Pinball Wizard, een hybride kerkercrawler en flipperkastspel, wordt in actie geduwd door een set flippers die lijken op de bal in een flipperkast. De levels (kerkers) van het spel zijn elk omsloten ruimtes in torens. Leven en levend de top van de toren bereiken, is het doel van het spel.

Kenmerken

  • Versla de grote, enge vijand door een toren te beklimmen met eenentwintig niveaus in de torenmodus.
  • In de kerkermodus is het je doel om zo lang mogelijk te overleven.
  • Er zijn twee dagelijkse kerkers, die elk anders en willekeurig zijn.
  • Upgrade je talenten door toegang te krijgen tot alle 16 vaardigheden, inclusief Dash en Magic Orb.

Voor $ 9,99 wordt The Pinball Wizard aangeboden in de Nintendo Switch eShop.