The Plucky Squire is aangekondigd

The Plucky Squire is aangekondigd

All Possible Futures, het nieuwe gamebedrijf opgericht door voormalig Game Freak-artdirector James Turner en onafhankelijke ontwikkelaar Johnathan Biddle, heeft hun eerste gameproject aangekondigd, The Plucky Squire, dat op de Nintendo Schakelaar.

The Plucky Squire is een aantrekkelijk ogend actiespel dat door middel van prentenboeken wisselt tussen 3D- en 2D-gameplay. De release staat gepland voor 2023 voor zowel de Nintendo Switch als de pc.

video
play-rounded-fill

Over The Plucky Squire

The Plucky Squire volgt Jot en zijn vrienden op hun prachtige avonturen terwijl ze een driedimensionale wereld ontdekken buiten de pagina’s van hun boek.

Als de slechte Humgrump ontdekt dat hij de schurk van het boek is – voorbestemd om zijn oorlog tegen de krachten van het goede voor eeuwig te verliezen – duwt hij de heroïsche Jot van de pagina’s, waardoor de plot permanent verandert.

Als Jot zijn vrienden wil bevrijden van de kwade krachten van Humgrump en de vrolijke conclusie van het boek wil herstellen, moet hij beproevingen doorstaan ​​die hij nog nooit heeft meegemaakt.

In dit schattige actie-avontuur spring je tussen 2D- en 3D-werelden, los je puzzels op, boks je met dassen, vlieg je met een jetpack en ga je nog veel meer leuke en verrassende mini-uitdagingen aan terwijl je de held van de kost wordt verhalend.

Ad