The Pokemon Company heeft een gratis Sword & Shield-code uitgebracht voor Weakness Policy

The Pokemon Company heeft een gratis Sword & Shield-code uitgebracht voor Weakness Policy

Fans die Pokemon Sword & Shield op de Nintendo Switch bezitten, kunnen een code voor het Weakness-beleid pakken.

Om het te claimen, hoef je alleen maar de game op te starten en vervolgens op X te drukken om het hoofdmenu van de game te openen en vervolgens Mystery Gift en vervolgens Get via internet te selecteren. De code voor het zwakheidsbeleid is WPF1NALSPC3 .

Wat Weakness Policy doet

Als hij door een Pokémon wordt vastgehouden, verhoogt hij de Pokémon’s Attack en Sp. Aanvalsstatistieken in twee fasen wanneer deze wordt geraakt door een beweging die supereffectief is.

Het wordt niet geactiveerd als de houder al zowel +6 Attack als +6 Special Attack stat-stadia heeft (tenzij zijn Ability In tegenstelling is, in welk geval het niet wordt geactiveerd als de houder zowel -6 Attack als -6 Special Attack heeft. stat stadia). Het wordt niet geactiveerd als de houder wordt beschermd tegen of niet wordt beïnvloed door de supereffectieve beweging (bijvoorbeeld vanwege telepathie).

Als meerdere Pokémon die elk een Zwakheidsbeleid hebben, tegelijkertijd door een supereffectieve beweging worden geraakt, verbruikt elke getroffen Pokémon zijn Zwakte-beleid voordat Symbiosis een item overdraagt ​​(inclusief Zwakheidsbeleid).