The Pokemon Company: Pokemon Sword & Shield beide hebben 8 Gyms & 8 Gym Leaders om mee te vechten

The Pokemon Company: Pokemon Sword & Shield beide hebben 8 Gyms & 8 Gym Leaders om mee te vechten

Pokemon Sword en Shield-regisseur Shigeru Ohmori werd geciteerd in een nieuwe Game Informer-uitgave dat Pokemon Sword en Shield 18 verschillende soorten gyms zouden hebben.

Welnu, The Pokemon Company heeft een verklaring uitgegeven die duidelijkheid geeft over de kwestie. Volgens de verklaring zijn er 18 verschillende soorten Gyms die in Galar bestaan ​​die “bijdragen aan de achtergrond van het verhaal”, maar elke versie heeft slechts 8 Gyms en Gym Leaders voor spelers om te vechten.

Shigeru Ohmori over gyms

In de regio Galar zijn Pokémon Gym Battles populaire sportevenementen en de 18 verschillende soorten Gyms die in Galar bestaan, dragen bij aan de achtergrond van het verhaal in Pokémon Sword en Pokémon Shield. In elke game moeten trainers acht Gym Badges verzamelen om de Gym Challenge te voltooien en de kans te krijgen om deel te nemen aan de Champion Cup.

In de loop van het hoofdverhaal zullen Trainers acht Gyms uitdagen, die allemaal in de Major League zijn. Welke Gyms in de Major League en Minor League verschijnen, verschilt tussen Pokémon Sword en Pokémon Shield. Afhankelijk van de versie van het spel, kunnen Trainers bijvoorbeeld verschillende Gym Leaders uitdagen, zoals Bea of ​​Allister.

Allebei 8

Elke versie heeft acht Gyms en acht Gym Leaders die Trainers kunnen strijden voor een traditionele Gym Challenge-ervaring die fans hebben genoten in de Pokémon-videogameserie.