The Prince of Persia: The Sands of Time remake – Weer vertraagd

The Prince of Persia: The Sands of Time remake – Weer vertraagd

Ubisoft heeft twee jaar geleden een remake van Prince of Persia: The Sands of Time onthuld en ondanks het feit dat de game officieel is bevestigd voor release op Xbox One, PlayStation 4 en pc, hebben enthousiastelingen eerder aanbiedingen ontdekt voor onaangekondigde Nintendo Wissel van versie.

Ubisoft heeft vorige maand bevestigd dat de game niet langer wordt geproduceerd door Ubisoft Pune en Ubisoft Mumbai. Ubisoft Montreal zou de ontwikkeling van het spel op zich nemen.

Helaas is de toekomst van de game in gevaar gebracht door een verschuiving in ontwikkelingsteams. Volgens Ubisoft “streven we niet langer naar een FY23-release en is de game van de lijst gehaald.” Als een speler zijn pre-order wil annuleren, moet hij contact opnemen met zijn winkel. Ze zullen op de hoogte worden gehouden van het project naarmate het vordert.” Het wordt niet geannuleerd, maar fans zullen wat langer moeten wachten om het te spelen.

De remake van Prince of Persia: The Sands of Time

Het veelgeprezen vervolg op Prince of Persia: The Sands of Time is terug! In deze volledig herbouwde klassieker ga je als de prins op pad om je rijk te verdedigen tegen de slechte vizier.

De prins is weer verschenen!

Prince of Persia: The Sands of Time, dat in 2003 werd gepubliceerd, maakte indruk op fans met zijn revolutionaire gameplay, fascinerende verhaal en aantrekkelijke personages!

Ad