The Red Lantern wordt op 22 oktober gelanceerd

The Red Lantern wordt op 22 oktober gelanceerd

The Red Lantern van Timberline Studio’s komt later deze maand uit op de Nintendo Switch!

Het bedrijf bevestigde dat The Red Lantern op 22 oktober 2020 wordt uitgebracht via de Nintendo Switch eShop voor $ 24,99.

In het verhalende overlevingsspel met hondensleeën maken spelers een gevaarlijke reis door de huiveringwekkende Iditarod-race.

video
play-rounded-fill

Over The Red Lantern

Timberline Studio’s langverwachte verhalende overlevingsgame voor hondensleeën, The Red Lantern, zal zijn debuut maken in de Epic Games Store en Nintendo Switch op 22 oktober voor $ 24,99!

“The Red Lantern is onze debuuttitel, en we vinden het geweldig om hem eindelijk met iedereen te kunnen delen”, vertelt Lindsey Rostal, medeoprichter en CEO van Timberline Studio. “We hebben best veel tijd doorgebracht met onze 9 pups en we hopen dat mensen net zo verliefd op ze worden als wij. We wilden een verhalend spel maken dat niet ging over welk einde je kreeg, maar over welke reis. Hoe reageer je op wat er om je heen gebeurt?

Welke honden ga je adopteren? Welke verhalen ontgrendel je naarmate je vordert en meer bronnen en items verzamelt? The Red Lantern gaat over het nastreven van de doelen die je voor jezelf hebt gesteld, ook al zijn ze een beetje wild. Wat uw reis ook is, we hopen dat u doorzet en uw weg naar huis vindt. ”

The Red Lantern is een verhalend spel waarbij jij en je team van vijf sledehonden de wildernis moeten overleven en de weg naar huis moeten vinden. Speelt zich af in de buitenwijken van Alaska en speel als The Musher, ingesproken door Ashly Burch (Horizon: Zero Dawn, Life is Strange), terwijl ze op weg gaat om haar nieuwe hondenslee-leven in de wildernis te beginnen.

De game combineert roguelite-elementen in dit verhaalgestuurde avonturenspel, waar honderden verschillende gebeurtenissen kunnen plaatsvinden, zoals het afweren van beren, het weerstaan ​​van bevriezingen, het verzorgen van je honden of het vermijden van de meest snode boswezens: de eekhoorn. </ p>

  • Overleef de wildernis van Alaska in dit verhaalgedreven hondenslee-spel
  • Kies hoe je met de wereld wilt omgaan, pak je het aan bij het jagen op alles wat beweegt, of ga je voorzichtiger te werk?
  • Ontdek de honderden unieke ontmoetingen terwijl jij en je honden de wereld verkennen en proberen de weg naar huis te vinden.
Ad