The Room Two – Komt deze maand

The Room Two – Komt deze maand

Fireproof Games heeft gezegd dat The Room Two later deze maand naar Nintendo Switch zal komen. Op 18 augustus 2022 kun je het krijgen.

De eerste The Room-game kwam uit voor Nintendo Switch in 2018. Met het vervolg zullen er meer puzzels en verkenningen zijn, en de game is “aanzienlijk” uitgebreid. Je kunt zowel het touchscreen als de Joy-Con-bewegingsbediening gebruiken.

video
play-rounded-fill

Over The Room Two

Nu het is herbouwd en verbeterd voor Nintendo Switch, vervolgt The Room Two de reis van zijn beroemde voorganger door de tijd door de unieke puzzel-en-verken-gameplay veel groter te maken. Volg een spoor van cryptische brieven van een mysterieuze wetenschapper genaamd “AS” naar een wereld vol dingen om aan te raken en puzzels om op te lossen.

Kenmerken

  • Boeiende puzzels: The Room Two heeft een mix van puzzels die gemakkelijk te beginnen zijn, maar moeilijk neer te leggen. Deze puzzels nemen je mee op een reis door mythe en machines. Met behulp van een sierlijk oculair dat laat zien wat niet te zien is, kun je verborgen berichten vinden, codes breken en complexe mechanismen openen.
  • Artwork dat je naar binnen trekt: The Room Two heeft veel objecten met ingewikkelde details die je in verschillende prachtige omgevingen kunt vinden. Dit geeft je nieuwe manieren om je puzzelvaardigheden te testen.
  • Verhaal dat je meesleept: brieven van een oude vriend die zowel tijd als ruimte lijken te omvatten, zullen ervoor zorgen dat je meer wilt weten over The Room Two. Het pad dat voor ons ligt is verwarrend en vol geheimen, leugens en gevaar.
  • Gemaakt om het beste te werken met Nintendo Switch: verken The Room Two met het touchscreen of de Joy-Con-bewegingsbedieningen voor een gevoel dat zo echt is dat je de sleutels bijna kunt horen draaien en de sloten horen klikken. De combinatie van nieuwe mechanica met interactieve bedieningselementen zorgt voor een onvergetelijke ervaring van begin tot eind.

The Room Two kost $ 9,99 in de Nintendo Switch eShop en pre-orders zijn nu geopend.

Ad