The Serpent Rogue komt in april, nieuwe trailer vrijgegeven

The Serpent Rogue komt in april, nieuwe trailer vrijgegeven

Afgelopen september onthulden uitgever Team17 en ontwikkelaar Sengi Games The Serpent Rogue voor Nintendo Switch, en nu is er een releasedatum vastgesteld. Op 26 april 2022 wordt de door alchemie aangedreven actie-avonturengame uitgebracht op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over The Serpent Rogue

Alchemie is een belangrijk onderdeel van de gameplay van The Serpent Rogue en het beheersen ervan zal cruciaal zijn voor het succes van The Warden. Verzamel en onderzoek ingrediënten om meer te weten te komen over hun gebruik, experimenteer met verschillende mengsels om unieke drankjes te maken en gebruik die brouwsels op verschillende manieren om vooruitgang te boeken in de steeds veranderende wereld. Elke actie die The Warden doet heeft een impact op de grotere omgeving; als er bijvoorbeeld te veel objecten in een gebied achtergelaten worden, zullen ratten naar het gebied toestromen en grote schade aanrichten; als doden onbegraven blijven, zullen geesten worden aangetrokken door hun geur, waardoor de dood en verderf in hun kielzog achterblijven.

Kenmerken

  • Roguelike sandbox: verken het fascinerende rijk van The Serpent Rogue; stormen razen over het land, waardoor plaatsen en dingen willekeurig worden gegenereerd.
  • Permutaties in overvloed: gebruik de magie en het maken van alchemie om nieuwe strategieën te bedenken voor het omgaan met de vele gevaren en scenario’s van de corruptie.
  • Oorzaak en gevolg: de acties van de directeur hebben gevolgen die kunnen worden uitgebuit; maar zullen ze naar voren komen als de held van het verhaal… of schurken.

The Serpent Rogue zal beschikbaar zijn als eShop-download op de Nintendo Switch.