The Serpent Rogue – Launch trailer

The Serpent Rogue – Launch trailer

Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor The Serpent Rogue, een botanisch actie-avonturenspel. Dit is ter ere van de release van de game op Nintendo Switch en andere platforms.

Als The Warden, een mysterieuze alchemist, ga je in jouw plaats medicijnen maken, brouwen, koken en uitvinden om het land te beschermen tegen de dodelijke Serpent Rogue!

video

Over The Serpent Rogue

ONTDEK HET ONBEKENDE

De angstaanjagende Serpent Rogue heeft zich gevestigd op de berg Morbus. Zijn slechtheid neemt snel toe en dreigt het rijk te overspoelen. Als directeur is het jouw verantwoordelijkheid om de Serpent Rogue het hoofd te bieden en de rust en stilte in het land te herstellen. Verken elke centimeter van de kaart, ontdek verborgen doorgangen en verbreed je kennis om je voor te bereiden op de naderende tragedie.

EXPERIMENT MET DRANKJES EN CRAFT DRANKJES

Bewerk en experimenteer met verschillende componenten om opmerkelijke drankjes te maken, elk met zijn eigen unieke effecten, met behulp van je alchemietalenten. Neem taken over van de bewoners van het vervloekte land om voorraden te krijgen voor je escapades.

SELECTEER UW ACTIES

Elke actie die je onderneemt, resulteert in intrigerende oorzaak-en-gevolgreeksen. Als je te veel dieren op één plek houdt, trek je bloeddorstige maaiers aan. Als je de doden niet begraaft, nodig je lijkenetende geesten uit. Het hamsteren van te veel voorwerpen op één plek trekt knaagdieren aan die de pest verspreiden.

EVOLUEREN

Verander je in verschillende soorten, maak drankjes die je lichaam transformeren, je nieuwe vaardigheden bieden en de ideale mix van mens en dier bereiken.

The Serpent Rogue is digitaal beschikbaar voor de Nintendo Switch via de eShop.

Ad