The Silver 2425 – Debuut Trailer

The Silver 2425 – Debuut Trailer

Playisme onthulde dat het The Silver 2425 uitkwam – een Nintendo Switch-collectie met Grasshopper Manufacture’s The Silver Case en The 25th Ward: The Silver Case in één pakket.

De uitgever heeft een nieuwe debuuttrailer uitgebracht voor de aankomende Nintendo Switch-titel;

video
play-rounded-fill

The Silver 2425 wordt op 18 februari 2021 in Japan gelanceerd.

Over The Silver 2425

De collectie van The Silver 2425 bestaat uit twee titels;

Over – The Silver Case

1999: de 24 wijken van Tokio. De stad wordt geteisterd door een reeks seriemoorden.

De rechercheurs van de 24 Wards Heinous Crimes Unit hebben hun zinnen gezet op één specifieke verdachte: Kamui Uehara, de legendarische seriemoordenaar en dader van een aantal moorden op overheidsfunctionarissen 20 jaar eerder in de nu beroemde “Silver Case”. Niemand weet echter wie – of wat – Kamui werkelijk is.

Is dit echt de tweede komst van Kamui? Wie is deze beruchte seriemoordenaar en wat is zijn eindspel?

Bestuur de hoofdrolspeler – een lid van de Special Forces Unit die bekend staat als ‘Republic’ – vanuit een first-person-perspectief en graaf diep in de ondergrond van de 24 Wards en de politie om de verschillende onderling verbonden mysteries te ontrafelen. tijdens het spel.

Geïnspireerd door klassieke avonturengames en visuele roman-achtige games, evenals neo-noir en hardgekookte detectivefilms, biedt The Silver Case een unieke en revolutionaire gameplay-ervaring terwijl het je door diepe en boeiende verhaallijnen leidt vol puzzels en raadsels. Ontdek de waarheid stukje bij beetje terwijl je worstelt om te overleven in deze donkere en gevaarlijke wereld waar de inzet nog hoger is dan ze lijken!

Over The 25th Ward: The Silver Case

Het is vijf jaar geleden dat de gebeurtenissen in The Silver Case in 1999 plaatsvonden in de nieuwe 25th Ward die ontstond aan de baai van Kanto. In een kamer van het appartementencomplex “Bayside Tower Land” wordt een vrouw vermoord aangetroffen onder mysterieuze omstandigheden. Dit veroorzaakt een reeks schijnbaar willekeurige gebeurtenissen die over meerdere hoofdrolspelers heen lopen, waaronder Tokio Morishima van The Silver Case. Nu alle standpunten bijeen zijn, komt er een werkelijk schokkend patroon naar voren …

The 25th Ward: The Silver Case is voor het eerst beschikbaar buiten Japan en wordt gepresenteerd met volledig herbouwde HD-items en extra inhoud die niet in de originele versie te vinden was.

Belangrijkste kenmerken

  • A Suda 51 Trip – De serie speelt zich af in het ‘Kill the Past’-universum en zet zijn sombere blik voort in een semi-futuristische wereld op de rand van instorten en de buitenbeentjes en antihelden die erin leven.
  • Brave New World – De terugkeer van het kenmerkende “Film Window” -systeem wordt voor het eerst naar The 25th Ward gebracht! Nieuwe beelden, geluiden en bedieningselementen leggen het spel in een nieuw perspectief vast.
  • Eén verhaal, vele kanten – Ontdek deze duistere kijk op Tokio vanuit drie verschillende perspectieven: ‘Correctheid’, ‘Placebo’ en ‘Matchmaker’.

Voorlopig is er geen woord over of een westerse lokalisatie van de collectie in de maak is.