The Skylia Prophecy komt 23 April, 2021

The Skylia Prophecy komt 23 April, 2021

7 Raven Studios onthulde dat de side-scrolling actie-RPG The Skylia Prophecy op 23 april 2021 in de Nintendo Switch eShop zal verschijnen voor $ 6,99.

De Skylia Prophecy zal spelers in de schoenen van de jeugdige Mirenia zien, terwijl ze reist om een ​​vloek ongedaan te maken die ze zelf heeft aangericht!

video
play-rounded-fill

Over The Skylia Prophecy

Mirenia is een 18-jarig meisje dat op zoek is naar verlossing. Nadat ze als tiener een kwade macht had ontketend, is ze nu op weg naar het fort van Tirkin om een ​​eeuwenoude spreuk uit te voeren die haar zou moeten helpen het kwaad te overwinnen dat ze drie jaar geleden ontketende.

Nu, aan het einde van haar zoektocht, komt ze aan in de dorpen net buiten het fort, waar monsters teisteren; jonge vrouwen worden meegenomen en mannen worden afgeslacht. Gewapend met haar vertrouwde Shield Blade, is Mirenia zo dicht bij het ongedaan maken van de fouten uit haar verleden. Zal het haar lukken of zal ze het uiteindelijk alleen maar erger maken?

The Skylia Prophecy is een side-scrolling actie-RPG die zich afspeelt in een middeleeuwse fantasiewereld. Als Mirenia reis je door de landen en steden, verken je oude kerkers en vecht je tegen hordes ondoden in dit keiharde avontuur geïnspireerd door de ‘kill the player’ -filosofie van de ‘Souls’-spellen. Onderweg ontmoet je de mensen van deze landen, die je zullen vragen om hen te helpen, je krachtige voorwerpen verkopen en geheimen onthullen om je op je reis te helpen. Door met de stedelingen te communiceren, ontvang je uiteindelijk beloningen die het spel op de lange termijn gemakkelijker maken – dus bepaal je zelf de moeilijkheidsgraad voor het laatste stuk!

Zult u verlossing vinden of uiteindelijk tussen de doden eindigen?

De Skylia Prophecy daagt je elke beurt uit met zijn harde maar redelijke moeilijkheidsgraad, krachtige eindbazen en op verkenning gebaseerde raadsels.

Ad