The Smurfs – Mission Vileaf – Eerste 30 minuten

The Smurfs – Mission Vileaf – Eerste 30 minuten

Is de geheel nieuwe The Smurfs – Mission Vileaf op Nintendo Switch iets waar je naar uit moet kijken? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 30 minuten bekijken.

Dit nieuwe avontuur ziet spelers in de schoenen van verschillende Smurfen-personages, terwijl ze op reis gaan om hun wereld te ontsmetten van Gargamel’s nieuwste kwaadaardige plan.

video
play-rounded-fill

Over De Smurfen – Mission Vileaf

In een stoffige grimoire heeft de tovenaar Gargamel zojuist de formule van een kwaadaardige plant in handen gekregen: de VILEAF.

Deze plant produceert “VILETRAP”-zaden, die smurfen kunnen aantrekken en opsluiten… maar deze VILETRAP-planten zijn ook een groot gevaar voor het bos, omdat ze GIFTIG zijn, vooral voor de sarsaparilla-velden!

PAPA SMURF besluit enkele van zijn mede-smurfen te vragen hem te helpen de ingrediënten te vinden voor een superkrachtig tegengif voor alle planten die ziek zijn van de VILEAF.

Dankzij de SMURFIZER, een uitvinding van HANDY SMURF, ga je op avontuur om de ingrediënten te vinden en je medesmurfen te bevrijden… en het hele dorp te redden!

ALGEMENE INFORMATIE

– Belichaam 4 iconische Smurfen: de Smurfin, Dikke Smurf, Brilsmurf en Chef Smurf in 5 verschillende werelden

– Gebruik de Smurfizer om de met Vileaf besmette planten te genezen op weg naar Gargamel’s krot

– De Smurfizer zal je ook laten springen, glijden, duiken, stofzuigen… houd een goede timing om elk obstakel te overwinnen en je vijanden te verslaan

– Een subtiele mix van platform- en verkenningsgameplays: vind je weg door verticale niveaus en verken ze om alle geheimen te ontdekken

– Breng het Smurfendorp weer tot leven door vooruitgang te boeken en verbeter de Smurfizer door items te vinden die verspreid zijn over de levels

– Een spel voor elke Smurfen-fan, jong of oud, maar ook voor elke fan van 3D-platformgames!

The Smurfs – Mission Vileaf komt op 16 november 2021 naar de Switch eShop voor $ 39,99 / £ 34,99 / € 39,99.