The Sorrowvirus: A Faceless Short Story – Eerste 22 minuten

The Sorrowvirus: A Faceless Short Story – Eerste 22 minuten

The Sorrowvirus: A Faceless Short Narrative, een first-person verhaalavontuur, heeft de eerste 23 minuten gameplay gekregen dankzij Handheld Players. Bekijk het hieronder;

video

Over het verdrietvirus: een anoniem kort verhaal

Volg het verhaal van Wyatt Heyll, een jonge man die werd geboren met een hele reeks ziekten. Op het randje van de dood injecteren Wyatts ouders het Sorrowvirus, een paranormaal materiaal dat de menselijke ziel besmet en ervoor zorgt dat deze niet verder gaat naar het hiernamaals. Dit stuurt het individu naar het vagevuur, waar ze kunnen herstellen en terugkeren naar het leven. Elke keer dat Wyatt terugkeert, keren zijn maligniteiten en kwalen echter sneller terug dan voorheen.

Wyatts ouders laten hem keer op keer sterven terwijl ze onderzoek doen naar organische deeltjes die in het vagevuur zijn ontdekt en die hem voor eens en voor altijd kunnen genezen. Wyatt wil gewoon loslaten na zo vaak dood te zijn gegaan. Je doel is om Wyatt te redden van zijn eeuwige lijden. Navigeer door angstaanjagende instellingen in de eerste persoon, los puzzels op en ontdek aanwijzingen om Wyatts verschrikkelijke verhaal samen te voegen. Met vier mogelijke uitkomsten in zicht, is er maar één de juiste aanpak.

Belangrijkste kenmerken

  • Onderzoek de omstandigheden van de nooit eindigende doodscyclus van een jonge man.
  • Omdat de game eerdere games herinnert, zul je variaties in conversatie en moeilijkheidsgraad opmerken.
  • Navigeer door zeer gedetailleerde omgevingen in first-person!
  • Los moeilijke raadsels op om de antwoorden te krijgen die je zoekt.
  • Verdwaal in angstaanjagende, suggestieve muziek.
  • Bevrijd Wyatt van zijn lijden door de enige echte weg vooruit te ontdekken!

De Nintendo Switch eShop heeft nu The Sorrowvirus: A Faceless Short Story. De beschikbare talen voor spelers zijn Engels, Spaans, Frans en Russisch.

Ad