The Stretchers – Al 5 maanden geleden geüpload

The Stretchers – Al 5 maanden geleden geüpload

Nintendo heeft een nieuw coöp-partyspel uitgebracht genaamd The Stretchers, dat exclusief is voor de Nintendo Switch eShop.

Twitter-gebruiker SimonTime heeft een interessante opmerking over The Stretchers gedeeld. Volgens hem is de game op 29 mei 2019 geüpload naar de Nintendo eShop CDN – dat is vijf maanden voor de officiële releasedatum.

Maar waarom?

Nou, er is geen duidelijke reden waarom de nieuwe titel al die tijd heeft gestaan. Misschien wisten ze niet wat ze ermee moesten doen. We weten het eerlijk gezegd niet.

Over The Stretchers

Hulp is onderweg

Vlieg over de kaart en red wankele burgers op wacky manieren in The Stretchers op Nintendo Switch! Werk samen met een vriend en laat het hectische plezier volgen terwijl je valstrikken vermijdt en puzzels oplost terwijl je diegenen helpt die een hand nodig hebben!

Co-medic chaos

Red gewonde burgers, bekend als Dizzies, uit allerlei bizarre situaties! Rijd naar elke scène in uw ambulance – maar wees voorbereid, het zal geen soepele rit zijn. Breek door muren, zweef door de lucht en kom andere wilde gevaren tegen op weg naar elke redding!

Zodra je bij een scène aankomt, vind je zoveel Dizzies als je kunt en breng je ze terug naar de ambulance. Samen moet je Dizzies op je brancard stapelen – of ze bij de ledematen pakken – en teruggaan naar je vertrouwde voertuig, gevaren ontwijken en raadsels kraken onderweg. Verplaats meubels om zaplasers te blokkeren, gebruik sloopkogels om muren te vernietigen en meer! Als solo-tillen je ding is, ga je gang – maar houd in gedachten dat veel handen lichter werken.

Wanneer iedereen klaar is om te gaan, stormt u door de stad in een andere spannende roadtrip naar een machine genaamd De-Dizzler 3000 om de geredde Dizzies te genezen!

Blijven hangen

Alle Dizzies in een scène gevonden? Super goed! Voordat je besluit om het gas te slaan, wil je misschien rondneuzen om prestaties te verdienen en de bonusschatten te vinden die zijn weggestopt in elke Rescue Mission. Als je dit doet, krijg je een hogere missiescore en vul je je stickerboek met … nou ja … stickers! Kun je ze allemaal verzamelen?

Plezier op vier wielen

Gelukkig voor jou, zal de ambulance geen schade oplopen van stoten en stoten, en het kan zelfs worden opgestart met een aantal handige upgrades. Snijd hoeken door door de lucht te glijden, door zeeën te varen, of gewoon snelheid te verhogen over het land!

Pak upgrade-missies aan bij elke upgrade die je ontgrendelt door e-mails te bekijken die over telefoonlijnen rippen! Terwijl de ene speler het stuur vastpakt, maakt de andere gebruik van de flitsende nieuwe gizmo om het doel als eerste te bereiken.

Maak je eigen hulpverlener

Pas je hulpverlener vanaf het begin aan en ontgrendel onderweg meer hoeden en outfits via Side Missions. Deze variëren van het zagen van bomen tot het bouwen van hellingen, het opblazen van rotsen met vuurwerk en zelfs spelletjes van verstoppertje! Je kunt je Home Base ook aanpassen met allerlei meubels, zoals een Arcade Machine waarmee je missies opnieuw kunt spelen om die gemiste schatten te vinden en die perfecte score te behalen.

Ad