The Stretchers van Tarsier Studios beschikbaar

The Stretchers van Tarsier Studios beschikbaar

The Stretchers, een komische puzzelcoöperatie ontwikkeld door Tarsier Studios en uitgegeven door Nintendo, is beschikbaar in de Nintendo eShop.

Spelers kunnen de rol van twee medici op zich nemen door Joy-Con met een vriend te delen of alleen op weg gaan om verontruste burgers, bekend als Dizzies, op allerlei gekke manieren te redden.

video

Over The Stretchers

Om Dizzies te redden, zullen spelers naar elke scène in hun ambulance rijden, en dit is waar de chaos begint: doorbreken muren, zweven door de lucht en worden geconfronteerd met andere wilde gevaren op weg naar elke redding.

Zodra ze zijn aangekomen, moeten spelers samenwerken om Dizzies op hun brancard te stapelen (of ze bij de ledematen te pakken) en ze terug te brengen naar hun vertrouwde ambulance, gevaren te ontwijken en raadsels te kraken onderweg. Meubels kunnen worden verplaatst om lasers te blokkeren, sloopkogels kunnen muren vernietigen en meer. Eindelijk, na nog een spannende roadtrip terug, kunnen geredde Dizzies worden genezen, net op tijd voor een nieuwe oproep tot actie!

Spelers kunnen een Joy-Con passeren om samen te werken met een vriend * om vallen te vermijden, bonusschatten te vinden en puzzels samen op te lossen, terwijl ze tegelijkertijd degenen helpen die een hand nodig hebben. Solospelers kunnen het ook alleen doen en beide medici tegelijkertijd besturen.

Naast het redden van duizelingwekkende burgers in nood, biedt het spel verschillende zijmissies die bomen omzagen, hellingen bouwen, rotsen opblazen met vuurwerk en zelfs verstoppertje spelen.

Ad