The Super Mario Bros. Movie – Plumbing promo

The Super Mario Bros. Movie – Plumbing promo

De advertentiecampagne voor The Super Mario Bros. Movie gaat nog steeds goed en nu kunnen we een kijkje nemen in een gloednieuwe advertentie met de titel Plumbing. Het gebruik van het themaliedje van de Super Mario Bros. Super Show van tientallen jaren geleden laat zien dat dit meer is dan alleen een advertentie; het gaat eerder een stap verder door dit te doen.

video
play-rounded-fill

Plumbing promo

Bel Super Mario Bros. Plumbing van voor superieure klantenservice. Als u problemen heeft met de riolering in uw huis, kunt u op ons rekenen. U kunt erop rekenen dat wij u een aangename, betrouwbare en hoogwaardige service bieden, hier in uw buurt, waaronder Brooklyn en Queens, aangezien wij een klein bedrijf zijn dat eigendom is van en onderhouden wordt door een familie. Uw tevredenheid is zeker, aangezien wij niet bijdragen aan de rommel, maar deze zelf opruimen. Bezoek voor meer informatie onze website op www.smbplumbing.com 

Het belangrijkste doel van deze advertentie is om meer bekendheid te geven aan het loodgietersbedrijf van Mario en Luigi. U kunt zelfs een gloednieuwe website bekijken die hier is ontwikkeld, met de advertentie die eerder is gezien, getuigenissen en een telefoonnummer dat kan worden gebeld of gesms’t. Wanneer je dat nummer bereikt, zal Luigi, wiens stem wordt verzorgd door Charlie Day, kort met je praten en je wat informatie geven.

Ad