The Survivalists – Ontmoet de Monkeys

The Survivalists – Ontmoet de Monkeys

Team17 heeft details gedeeld en een nieuwe trailer voor de aanstaande survival sandbox-game The Survivalists.

In The Survivalists zul je wilde apen moeten bevrienden en temmen en ze trainen met bananen. Gebruik de kracht van meerdere apen om apenkettingen te maken en ze aan het werk te krijgen.

Mimic – Aapje ziet aapje doet

Team17 heeft meer informatie onthuld over hoe spelers in staat zijn om de druk en stress van het dagelijkse eilandleven te weerstaan ​​in de aankomende crafting en survival sandbox-game, The Survivalists. Momenteel in ontwikkeling voor pc en consoles en gepland voor lancering later in 2020, biedt The Survivalists ‘

video

Het Mimic-systeem ’, waarmee gestrande spelers lokale apen kunnen trainen om te helpen met taken, van het bouwen van schuilplaatsen en het kappen van bomen tot het verdedigen tegen invallen van de vele kwaadaardige orclings.

‘The Mimic System’ ziet spelers vriendschap sluiten met wilde apen voordat ze worden getraind met bananen. Terwijl ze hun musa ondermijnen, zullen spelers hun neven en nichten moeten laten zien welke acties ze moeten repliceren en de benodigde hulpmiddelen moeten bieden. Van daaruit helpen en ondersteunen ze overlevenden graag in hun avonturen. Spelers kunnen de kracht van meerdere apen gebruiken om ‘apenkettingen’ te maken, waardoor ze samenwerken om een ​​groter doel te bereiken, zoals het maken van een bijl voor een ander om bomen voor hout te kappen die door anderen kunnen worden gebruikt om te bouwen basen. 

Tem en train apen om te worden:

  • Warriors: kan worden uitgerust met zwaarden, bijlen en speren om overlevenden te ondersteunen bij het verdedigen tegen orkaanvallen!
  • Boogschutters: kijk uit naar orclings en houd de dieren in het wild met apen met pijl en boog bewapende
  • Ambachtslieden: train primaten om wapens te bouwen, en ambachtelijke gereedschappen en bouwmaterialen
  • Tuinarchitecten: apen kunnen worden bewapend met hulpmiddelen om middelen te verzamelen, bomen om te hakken, mijnen te rotsen en helder gebladerte te verwijderen

Spelers verzamelen middelen en beheersen een diep handwerksysteem met meerdere bomen; overwin speurtochten afgeleverd door een mysterieuze vreemdeling of door berichten in flessen die op het strand zijn aangespoeld; en beleef unieke avonturen in een veelvoud van biomen en wildernis, alleen of in samenwerking met drie anderen via online multiplayer.

Ad