The Takeover – Fysieke edities onthuld door Limited Run Games

The Takeover – Fysieke edities onthuld door Limited Run Games

Limited Run Games onthulde dat de pre-orders voor de fysieke release van The Takeover op 25 juni 2021 (10 uur ET) beginnen. Naast een standaardeditie heeft de uitgever ook een Collector’s Edition van $ 54,99 voor de game onthuld.

De collector’s edition bevat extra’s zoals een originele soundtrack op cd en een omkeerbare poster van 18″ bij 24″! Je kunt de game kopen op de website van Limited Run Games wanneer de pre-orders aanstaande vrijdag openen.

video
play-rounded-fill

Over The Takeover

The TakeOver is een side-scrolling beat’em up geïnspireerd op de genrebepalende klassieke games uit de jaren 90. Vecht alleen of samen met een vriend in lokale co-op terwijl je luistert naar geweldige deuntjes van Little V Mills, Richie Branson, James Ronald en industrielegende Yuzo Koshiro!

De gameplay is ontworpen rond een nieuw combosysteem waarmee je stoten en trappen aan elkaar kunt koppelen. Zet vijanden snel op de grond, houd ze verdoofd of lanceer ze de lucht in en blijf jongleren!

Als je een combo aanhoudt, vult je supermeter sneller en kun je een verwoestende aanval ontketenen. Je kunt ook wapens vinden en gebruiken, zoals koevoeten, zwaarden en machinegeweren verspreid over de levels. Last but not least, elk personage is uitgerust met een uniek pistool, maar munitie is schaars, dus gebruik het verstandig! Het spel is gemakkelijk om in te spelen, maar niet gemakkelijk om onder de knie te krijgen.