The Testament of Sherlock Holmes – Plotseling uitgebracht

The Testament of Sherlock Holmes – Plotseling uitgebracht

Frogwares heeft onverwachts The Testament of Sherlock Holmes op de Nintendo Switch uitgebracht, een spannende avonturengame waarin spelers in de schoenen van de legendarische detective kunnen stappen. Het spel speelt zich af in Victoriaans Londen en daagt spelers uit om Sherlock’s naam te zuiveren terwijl ze een web van bedrog en spanning ontrafelen.

Voor diegenen die een glimp willen opvangen van de boeiende beelden en meeslepende gameplay van de game, is er online een trailer van The Testament of Sherlock Holmes te vinden. De trailer biedt een voorproefje van de mysterieuze wereld van Sherlock Holmes en de uitdagingen waarmee spelers te maken krijgen in hun zoektocht naar de waarheid.

video
play-rounded-fill

Over The Testament of Sherlock Holmes

The Testament of Sherlock Holmes speelt zich af in het hart van Victoriaans Londen en volgt het verhaal van de legendarische detective nadat hij is beschuldigd van een gruwelijke misdaad: de diefstal van een waardevolle edelsteencollectie. Spelers worden uitgedaagd om de naam van Sherlock te zuiveren door aanwijzingen te verzamelen, verdachten te ondervragen en het mysterie te ontrafelen dat zijn reputatie bedreigt. Onderweg krijgen ze gezelschap van Sherlocks trouwe metgezel, Dr. John Watson.

Belangrijkste kenmerken

Spelen als Sherlock Holmes

Als meesterdetective zelf zullen spelers hun verstand en scherpe observatievaardigheden gebruiken om plaats delict te onderzoeken, aanwijzingen te vinden en nieuwe aanwijzingen te ontdekken. De game stimuleert kritisch denken en deductie, waardoor spelers de volledige ervaring krijgen om in de schoenen van Sherlock te staan.

Plaats delict onderzoeken

Elke plaats delict biedt een unieke reeks uitdagingen en puzzels die spelers moeten oplossen. Door elk detail nauwkeurig te onderzoeken, kunnen spelers bewijzen verzamelen en dichter bij de waarheid achter het mysterie komen.

Uitgebreid gedetailleerde locaties

De game biedt een verscheidenheid aan prachtig vormgegeven locaties die spelers kunnen verkennen, van de mistige straten van Victoriaans Londen tot weelderige herenhuizen en verborgen steegjes. Deze instellingen dragen niet alleen bij aan de sfeer van het spel, maar bieden ook een achtergrond voor intrigerende verhaalontwikkelingen.

Schakelaarcompatibiliteit

The Testament of Sherlock Holmes is volledig compatibel met de Nintendo Switch, waardoor spelers van het spel kunnen genieten in de handheld-modus of op hun tv. De game kan worden gekocht in de Switch eShop voor $ 24,99, waardoor het een toegankelijke en plezierige toevoeging is aan elke gamebibliotheek.

The Testament of Sherlock Holmes brengt een boeiende en meeslepende ervaring naar het Nintendo Switch-platform. Spelers kunnen Victoriaans Londen verkennen, ingewikkelde mysteries oplossen en de wendingen van de intrigerende verhaallijn volgen. Met zijn rijk gedetailleerde omgevingen en boeiende gameplay is de game een must-play voor zowel fans van detectiveverhalen als avonturengames.

Veelgestelde vragen

 • Is The Testament of Sherlock Holmes een op zichzelf staand spel of onderdeel van een serie?
  • The Testament of Sherlock Holmes maakt deel uit van de Sherlock Holmes-serie van Frogwares, maar kan als op zichzelf staand spel worden gespeeld zonder voorafgaande kennis van de andere titels.
 • Hoe lang duurt het om het spel te voltooien?
  • Gemiddeld duurt het ongeveer 12-15 uur om de hoofdverhaallijn te voltooien, maar dit kan variëren afhankelijk van het tempo van de speler en de verkenning van neveninhoud.
 • Is er extra downloadbare inhoud of updates voor de game?
  • Vanaf nu zijn er geen aangekondigde downloadbare inhoud of updates voor The Testament of Sherlock Holmes op Switch.
 • Is de game compatibel met Switch Lite?
  • Ja, de game is volledig compatibel met zowel Nintendo Switch als Switch Lite.
 • Kan ik het spel met een vriend spelen of is het alleen voor één speler?
  • The Testament of Sherlock Holmes is een spel voor één speler, gericht op het bieden van een boeiende verhalende ervaring.
Ad