The Wanderer: Frankenstein’s Creature – Eerste 23 minuten

The Wanderer: Frankenstein’s Creature – Eerste 23 minuten

Moet je The Wanderer: Frankenstein’s Creature op Nintendo Switch eens proberen? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 23 minuten bekijken.

Dwaal rond de wereld als het beruchte monster van Frankenstein – met verschillende beslissingen die je reis door 18 pittoreske scènes vormgeven!

video
play-rounded-fill

Over The Wanderer: Frankenstein’s Creature

Een frisse kijk op de mythe van Frankenstein

Speel als het schepsel, een zwerver zonder geheugen of verleden, een maagdelijke geest in een volledig verzonnen lichaam. Om de bestemming te bepalen van dit kunstmatige wezen dat niet op de hoogte is van zowel goed als kwaad, zul je de uitgestrekte wereld moeten verkennen en vreugde en verdriet moeten ervaren.

Dr. De oprichtingsmythe van Frankenstein wordt opnieuw onthuld in al zijn glorie door de onschuldige ogen van zijn wezen. Duizend mijl van de horrorverhalen, hier is een gevoelige wandeling in de schoenen van een popicoon.

Een adembenemende artistieke richting

Het universum van de game is doordrenkt met een donkere romantiek en haalt zijn verbazingwekkende schoonheid uit 19e-eeuwse schilderijen. Door evoluerende landschappen vervaagt de grens tussen realiteit en fictie en komt de roman tot leven. De krachtige en originele soundtrack benadrukt de gevoelens van reislust van het wezen.

Ontdek je emoties en schrijf je verhaal

De ene keuze na de andere, voel je weg naar je bestemming. Geconfronteerd met mensen, zult u niet langer aan de vraag naar uw afkomst kunnen ontsnappen. Wie heeft je leven gegeven? Deze introspectieve zoektocht neemt je mee op avontuur door heel Europa. Bitter of aangenaam, je ervaringen zullen je dichter bij de waarheid brengen. Ben je er klaar voor?

The Wanderer: Frankenstein’s Creature is de nieuwe videogame van La Belle Games, mede geproduceerd en uitgegeven door ARTE, de culturele Europese tv en digitale zender.

Kenmerken

  • Herontdek een popcultuurpictogram via 18 schilderijen in een verhalend spel
  • Je acties vormen het einde van je verhaal, kies zorgvuldig
  • Landschappen evolueren volgens de emoties van het wezen
  • Een unieke sfeer dankzij een duizelingwekkende soundtrack

The Wanderer: Frankenstein’s Creature is nu verkrijgbaar in de Switch eShop voor $ 15,99 USD (met een tijdelijke korting van 10%)

Ad