The Wicked King And The Noble Hero Debuut Trailer

The Wicked King And The Noble Hero Debuut Trailer

Nippon Ichi Software heeft The Wicked King and the Noble Hero onthuld – een nieuwe verhalende RPG op weg naar Nintendo Switch.

De uitgever heeft de debuuttrailer voor de titel gedeeld, die de setting introduceert en meer van de gameplay laat zien. Bovendien krijgen we meer informatie over drie van de verhaalafleveringen waarin spelers een kleurrijke cast van wezens tegenkomen!

video

Afleveringssamenvattingen

Aflevering 1: The Little Fox’s Forage

Yuu komt een onrustige kleine vos tegen die Conco heet in een dorp met monsters. Als ze zijn verhaal hoort, ontdekt ze dat de kleine vos op zoek is naar een roze, fantoombloem om de koorts van zijn familie te genezen. Yuu wil helpen, dus gaan zij en Conco op zoek naar de bloem.

Aflevering 2: De oorzaak van de ruzie

Op een ochtend komt de dienaar van de Koning Draak, Sacasa, naar binnen om hem te zien. Blijkbaar hadden de Honingberen en de Honingbijen, die voorheen op goede voet stonden, ruzie en konden ze elk moment een grote ruzie krijgen. Op verzoek van Sacasa vergezelt Yuu hem naar het “Honey Crystal Forest” om de oorzaak van de ruzie te onderzoeken.

Aflevering 3: The Lost Princess

Yuu hoort van een van de dienaren van de King Dragon dat een mens verdwaald is geraakt op de zeer koude ‘Ice-Moon Hill’. Bezorgd over hun veiligheid, overweegt de King Dragon wie hij kan sturen om hen te helpen, maar Yuu roept uit: “Ik ga!” en rent er alleen vandoor.

Systemen

Avontuur met betrouwbare metgezellen

Yuu zal tijdens haar avonturen verschillende monsters en mensen tegenkomen. Vecht samen met deze unieke en betrouwbare metgezellen, elk met hun eigen gevoelens en denkwijzen, en help een handje in tijden van nood.

—Conco

Hoewel je het misschien niet denkt aan zijn schattige uiterlijk, kan Conco’s zijn tanden in monsters laten zinken met zijn grote mond!

—Sacasa

Daagt Sacasa monsters uit met zijn jongleervaardigheden?

—Flora

Flora kan monsters verjagen met haar kenmerkende paraplu.

Leen een hand in tijden van nood

Tijdens je avonturen zul je stijgende grond tegenkomen, onbereikbare drijvende schatkisten en gebieden die je niet kunt passeren zonder voet aan de grond te krijgen. Wanneer je deze plaatsen tegenkomt, kun je misschien de schatkist pakken of het nieuwe gebied bereiken met de hulp van je metgezellen.

—Conco’s mogelijkheid

Er is stijgende grond op de grond. Kan hier iets zijn?
Conco kan een gat graven om een ​​item te ontdekken dat in de grond is begraven!

– Het vermogen van Sacasa

Een drijvende schatkist! Maar het is te hoog om te bereiken.
Met behulp van zijn vaardigheid om met messen om te gaan, kan Sacasa van de borst naar beneden vallen!

—Flora’s Ability

Er is een weg aan de andere kant van de klif, maar je kunt er niet overheen. Maar er lijkt een sterke wind vanaf de klif te waaien.
Met de paraplu van Flora kun je met de wind naar de andere kant rijden.

Krachtige speciale aanvallen

Door voortdurende “training” zullen Yuu en zijn bedrijf geleidelijk sterker worden en “speciale vaardigheden” leren. Gebruik deze vaardigheden om monsters snel af te weren.

—Fire Slash
Yuu’s speciale vaardigheid. Snijdt naar de vijand met een zwaard dat in vlammen is gehuld en levert een krachtige slag.

—Charge
Conco’s speciale vaardigheid. Valt krachtig in en valt de vijanden aan in een enkele horizontale rij. Het lijkt Conco ook een beetje pijn te doen …

—Tailwind
Sacasa’s speciale vaardigheid. Verhoogt de wind en valt alle vijanden aan. Verhoogt ook de snelheid van de groepsleden, waardoor ze eerder kunnen handelen.

—Verbergen
Flora’s speciale vaardigheid. Verbergt zich heimelijk en maakt het moeilijker om door vijanden te worden aangevallen. Voorkom aanvallen met gemak!

Het gebruik van speciale vaardigheden kost energie. En als je de energie mist, kun je geen speciale vaardigheden gebruiken, dus zorg ervoor dat je ze op het juiste moment gebruikt. Toch zul je elke beurt energie terugkrijgen, dus gebruik ze proactief!

Anderen helpen is stap één om een ​​nobele held te worden

Er zijn veel mensen in deze wereld die wachten op Yuu’s hulp. Als je iemand in nood vindt, praat dan met hem / haar.

– De rode tekstballonnen op de kaart geven aan waar iemand in nood is. Volg de rode tekstballon om dichterbij te komen.

– Wanneer u de rode tekstballon nadert, ziet u iemand met een pijl boven zijn hoofd, wat aangeeft dat hij hulp nodig heeft. Praat met ze.

– Door hun verhaal te horen en ze te helpen, kun je in ruil daarvoor iets krijgen dat je tijdens je avontuur zal helpen.

The Wicked King and the Noble Hero komt op 24 juni 2021 naar de Nintendo Switch in Japan. Momenteel zijn er geen plannen voor een westerse lokalisatie van de titel.