The Witcher 3 – 1 jaar voor het maken van port

The Witcher 3 – 1 jaar voor het maken van port

Uit een interview met Digital Foundry met CD Projekt is gebleken hoe lang het duurde om The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition op de Nintendo Switch over te brengen.

Chrzanowski, die aan de poort werkte, zei dat het een jaar duurde om het spel naar Nintendo Switch te brengen, of iets meer dan een jaar als ‘zakelijke dingen’ in de mix waren opgenomen.

Piotr Chrzanowski: “Nu ruim een ​​jaar. Nou, het hangt ervan af of je de zakelijke dingen wilt toevoegen, maar dan zou ik zeggen dat het nu ongeveer 12 maanden is. “

Het is een ongelooflijke prestatie om de game in slechts één jaar te laten draaien, gezien de uitdagingen waarmee de studio werd geconfronteerd om The Witcher 3 op een platform met lagere specificaties te krijgen.

Over The Witcher 3

  • Een gigantische open wereld om te verkennen. Bezoek de luxueuze en corrupte stad Novigrad, confronteer de ijskoude kou van de door de wind geteisterde Skellige-eilanden en daag de duistere krachten uit die door het verlaten, verwoeste Niemandsland zwerven. Vaar door open zeeën, duik op zoek naar lang verloren artefacten of galoppeer je paard in de strijd – de wereld van de Witcher nodigt uit om ontdekt te worden.
  • Ongeëvenaard romanachtig verhaal met meer dan 150 uur speeltijd. Met meer dan 100 uur kern- en side-quest-gameplay en meer dan 50 uur extra inhoud, combineert The Witcher 3: Wild Hunt de intense, plotgestuurde aantrekkingskracht van traditionele RPG’s met de keuzevrijheid die alleen open world-games kunnen bieden. Maak keuzes en zie de gevolgen ervan om eindes te ontgrendelen die zijn afgestemd op hoe je speelt.
  • Nu op Nintendo Switch – speel thuis en onderweg. Ontwikkeld om te profiteren van alles wat Nintendo Switch te bieden heeft, levert de game een echt krachtige on-the-go ervaring.