The Witcher 3 – 700k+ exemplaren verkocht binnen 3 maanden

The Witcher 3 – 700k+ exemplaren verkocht binnen 3 maanden

De Nintendo Switch-port van het indrukwekkende The Witcher 3 is een succes voor het team van CD Projekt Red.

De lange RPG heeft in minder dan drie maanden een indrukwekkende 700.000+ eenheden op de Nintendo Switch verschoven. De titel kreeg natuurlijk ook een boost op alle platforms dankzij de Netflix-serie.

Over The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition

The Witcher 3: Wild Hunt, winnaar van meer dan 250 Game of the Year-prijzen, is een verhaalgedreven, open wereldavontuur dat zich afspeelt in een duister fantasie-universum, waarin je speelt als Geralt of Rivia, huurmoordenaar-monsterslachter.

Je hebt alle middelen van het vak tot je beschikking: vlijmscherpe zwaarden, dodelijke mengsels, heimelijke kruisbogen en krachtige gevechtsmagie. Voordat je een door oorlog verscheurd, door monsters geteisterd continent tegenkomt dat je naar believen kunt verkennen. Uw huidige contract? Het kind van de profetie opsporen, een levend wapen dat de vorm van de wereld kan veranderen.

De complete editie bevat alle downloadbare content die voor de game is uitgebracht, inclusief twee enorme verhaaluitbreidingen: Hearts of Stone & Blood and Wine. Het is de perfecte gelegenheid om voor het eerst deze wereld te betreden of het avontuur opnieuw te beleven – onderweg!

Functies

  • Een gigantische open wereld om te verkennen. Bezoek de luxueuze en corrupte stad Novigrad, sta oog in oog met de koude kou van de door de wind geteisterde Skellige-eilanden en daag de duistere krachten uit die het verlaten, verwoeste No Man’s Land doorkruisen. Vaar door open zeeën, duik op zoek naar lang verloren gewaande artefacten of galoppeer je paard in de strijd – de wereld van de Witcher lonkt om ontdekt te worden.
  • Ongeëvenaard nieuw verhaal dat meer dan 150 uur aan gameplay omvat. Met meer dan 100 uur aan kern- en side-quest gameplay en meer dan 50 uur aan extra content, combineert The Witcher 3: Wild Hunt de intense, plotgestuurde aantrekkingskracht van traditionele RPG’s met de keuzevrijheid die alleen open wereldgames kunnen bieden. Maak keuzes en zie de gevolgen ervan om eindes te ontgrendelen die zijn afgestemd op hoe je speelt.
  • Nu op de Nintendo Switch – speel thuis en onderweg. Ontwikkeld om te profiteren van alles wat Nintendo Switch te bieden heeft, levert de game een werkelijk krachtige on-the-go-ervaring.
Ad