The Witcher 3 – Erg goede prestaties en omzet

The Witcher 3 – Erg goede prestaties en omzet

CD Projekt Red herhaalde dat ze erg blij zijn met de verkoop van The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition op de Nintendo Switch.

Terwijl hij met investeerders sprak, sprak Adam Kiciński van CD Projekt Red kort over de verkoop van de game op het hybride platform en verklaarde dat het een goede inkomstenbron was voor het bedrijf en dat het ‘heel goed’ presteerde naast de recente Netflix-aanpassing van The Witcher.

Adam Kiciński van CD Projekt Red

At the end of last year, we’ve dropped the Witcher 3 on Switch. That was a nice revenue driver for us and that performed really well comparing to the previous times.

Over The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition

Winnaar van meer dan 250 Game of the Year-prijzen, The Witcher 3: Wild Hunt is een verhaalgedreven, open wereldavontuur dat zich afspeelt in een duister fantasie-universum.

Je bent Geralt of Rivia, huurling-monsterslachter. Tot uw beschikking staat elk gereedschap van het vak: vlijmscherpe zwaarden, dodelijke mengsels, heimelijke kruisbogen en krachtige gevechtsmagie. Voordat je een door oorlog verscheurd, door monsters geteisterd continent staat, kun je naar believen verkennen. Uw huidige contract? Het opsporen van het Kind der Profetie, een levend wapen dat de vorm van de wereld kan veranderen.

De Complete Edition bevat alle downloadbare content die voor de game is uitgebracht, inclusief twee enorme verhaaluitbreidingen: Hearts of Stone & Blood en Wine. Het is de perfecte gelegenheid om voor het eerst deze wereld te betreden of het avontuur opnieuw te beleven – onderweg!

Functies

Een gigantische open wereld om te verkennen.

Bezoek de luxe en corrupte stad Novigrad, trotseer de ijskoude kou van de door de wind meegevoerde Skellige-eilanden en daag de duistere krachten uit die door het verlaten, verwoeste Niemandsland zwerven. Vaar door open zee, duik op zoek naar lang verloren gewaande artefacten of galoppeer met je paard de strijd in – de wereld van de Witcher lonkt om ontdekt te worden.

Ongeëvenaard, romanachtig verhaal met meer dan 150 uur gameplay.

Met meer dan 100 uur aan kern- en side-quest-gameplay en meer dan 50 uur aan extra content combineert The Witcher 3: Wild Hunt de intense, plotgestuurde aantrekkingskracht van traditionele RPG’s met de keuzevrijheid die alleen open-wereldgames kunnen bieden . Maak keuzes en zie de gevolgen ervan onder ogen om eindes vrij te spelen die zijn afgestemd op hoe je speelt.

Nu op Nintendo Switch ™ – speel thuis en onderweg.

De game is ontwikkeld om te profiteren van alles wat Nintendo Switch ™ te bieden heeft en biedt een echt krachtige ervaring voor onderweg.

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop en via de detailhandel.

Ad