The Witcher 3 – Standard Edition vermeld door Amazon Frankrijk

The Witcher 3 – Standard Edition vermeld door Amazon Frankrijk

Nog meer listingnieuws, want Amazon Frankrijk heeft een listing gepubliceerd voor een nieuwe versie van The Witcher 3: The Wild Hunt voor Nintendo Switch, de Standard Edition.

Wat is standaard?

Standaard zoals het is voor een standaardeditie van The Witcher 3 zonder de extra DLC die aanwezig is in The Complete Edition, te oordelen naar het ontbreken van die ondertitel op de omslag. Verder staat er dat deze standaardversie van de game op 5 november 2021 wordt uitgebracht.

De lijst is hier te vinden; https://www.amazon.fr/Witcher-Wild-Hunt-Nintendo-Switch/dp/B09JKBV2VL?__mk_fr_FR=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3% 91&dchild=1&qid=1634566953&s=videogames&sr=1-117

Voor een goede referentie is deze versie altijd al digitaal beschikbaar geweest in de Nintendo Switch eShop.

Over The Witcher 3 – Wild Hunt

EEN HELE WERELD OM TE ONTDEKKEN. THUIS EN ONDERWEG.

Winnaar van meer dan 250 Game of the Year-prijzen, The Witcher 3: Wild Hunt is een verhaalgedreven, open wereldavontuur dat zich afspeelt in een duister fantasie-universum.

Jij bent Geralt van Rivia, huurmoordenaar. Tot je beschikking is elk gereedschap van de handel: vlijmscherpe zwaarden, dodelijke mengsels, sluipende kruisbogen en krachtige gevechtsmagie. Voor je staat een door oorlog verscheurd, door monsters geteisterd continent dat je naar believen kunt verkennen. Uw huidige contract? Het opsporen van het Kind der Profetie, een levend wapen dat de vorm van de wereld kan veranderen.

Functies

-Een gigantische open wereld om te verkennen.

Bezoek de luxueuze en corrupte stad Novigrad, trotseer de ijzige kou van de winderige Skellige-eilanden en daag de duistere krachten uit die door het verlaten, verwoeste Niemandsland zwerven. Vaar door open zeeën, duik op zoek naar lang verloren gewaande artefacten of galopperen met je rijdier in de strijd – de wereld van de Witcher nodigt uit om ontdekt te worden.

-Ongeëvenaard romanachtig verhaal van meer dan 100 uur aan gameplay.

Met meer dan 100 uur kern- en side-quest-gameplay combineert The Witcher 3: Wild Hunt de intense, plotgedreven aantrekkingskracht van traditionele RPG’s met de keuzevrijheid die alleen open-wereldgames kunnen bieden. Maak keuzes en zie de gevolgen ervan onder ogen om eindes te ontgrendelen die zijn afgestemd op hoe je speelt.

-Nu op Nintendo Switch™ — speel thuis en onderweg.

Ontwikkeld om te profiteren van alles wat Nintendo Switch te bieden heeft, biedt de game een echt krachtige ervaring onderweg.

Ad