The Witcher 3: The Wild Hunt – Gratis update met nieuwe toevoegingen en verbeteringen

The Witcher 3: The Wild Hunt – Gratis update met nieuwe toevoegingen en verbeteringen

De Nintendo Switch-versie van The Witcher 3: The Wild Hunt krijgt volgens CD Projekt Red “veel verbeteringen en upgrades”, waaronder meer inhoud met Netflix Witcher-thema. De informatie werd onthuld samen met de releasedatum van The Witcher 3’s PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc “gratis next-gen upgrade”.

De releasedatum voor de Nintendo Switch-contentupdate wordt binnenkort bevestigd, aldus CD Projekt Red. Op 14 december is de “gratis next-gen update” van The Witcher 3 beschikbaar.

CD Projekt Red geeft aan

“Naast de release van de volgende generatie wordt The Witcher 3: Wild Hunt ook geüpdatet voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch, met verschillende wijzigingen en upgrades naast de exclusieve extra content van Netflix. Binnenkort wordt meer informatie, inclusief de releasedatum, bekendgemaakt.

Over The Witcher 3: The Wild Hunt

EEN HELE WERELD TE ONTDEKKEN. Onderweg en thuis.

The Witcher 3: Wild Hunt is een verhalende avonturengame in een open wereld die zich afspeelt in een grimmige fantasieomgeving en de ontvanger is van meer dan 250 Game of the Year-prijzen.

Jij bent de huurling monstermoordenaar Geralt van Rivia. Elk instrument van het vak staat tot je beschikking, inclusief dodelijke brouwsels, stiekeme kruisbogen en krachtige gevechtsspreuken. Je hebt een door monsters geteisterd, door oorlog verscheurd continent voor je dat je vrij kunt verkennen. Uw huidige overeenkomst? het vinden van de Child of Prophecy, een levend wapen met de kracht om de loop van de geschiedenis te veranderen.

Kenmerken

-Een enorme open wereld om te ontdekken.

Bezoek de weelderige en corrupte metropool Novigrad, trotseer de ijskoude Skellige-eilanden en neem het op tegen de kwade krachten die rondsluipen in het verlaten, verwoeste Niemandsland. Verken de wereld van de Witcher door over brede zeeën te zeilen, te duiken naar lang verloren gewaande relikwieën of galopperend de strijd in te gaan.

-Een romanachtige plot die meer dan 100 uur aan gameplay beslaat.

The Witcher 3: Wild Hunt combineert de meeslepende, plotgestuurde trekking van conventionele RPG’s met de keuzevrijheid die alleen open-wereldgames kunnen bieden in zijn meer dan 100 uur aan hoofdmissies en zijmissies. Om aangepaste eindes te verdienen op basis van je speelstijl, moet je beslissingen nemen en de gevolgen onder ogen zien.

Speel nu thuis of onderweg met de Nintendo SwitchTM.

De game biedt een echt krachtige ervaring voor onderweg, omdat hij is ontworpen om het meeste te halen uit wat de Nintendo Switch te bieden heeft.

Ad