The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition komt op 15 Oktober 2019

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition komt op 15 Oktober 2019

De openingsavond van Gamescom 2019 onthulde een gloednieuwe trailer voor The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition.

video
play-rounded-fill

Over The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition

De game wordt uitgebracht op de Nintendo Switch op 15 oktober 2019. De volledige editie wordt geleverd met “het basisspel, beide verhaaluitbreidingen, Hearts of Stone & Blood en Wine, evenals alle 16 gratis DLC’s”.

Winnaar van meer dan 250 Game of the Year-prijzen, The Witcher 3: Wild Hunt is een verhaalgedreven, open wereldavontuur dat zich afspeelt in een duister fantasie-universum, waarin je speelt als Geralt van Rivia, huurmoordenaar.

Tot uw beschikking staat elk hulpmiddel van de handel: vlijmscherpe zwaarden, dodelijke mengsels, heimelijke kruisbogen en krachtige vechtmagie. Voordat je een door oorlog verscheurd, door monster aangetast continent staat, kun je naar believen verkennen. Uw huidige contract? Het kind van profetie opsporen, een levend wapen dat de vorm van de wereld kan veranderen.

De complete editie bevat alle downloadbare content die voor de game is uitgebracht, inclusief twee enorme verhaaluitbreidingen: Hearts of Stone & Blood en Wine. Het is de perfecte gelegenheid om voor het eerst deze wereld te betreden of het avontuur opnieuw te beleven – onderweg!

Ad