The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition – Launch Trailer

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition – Launch Trailer

CD PROJEKT RED, makers van de Witcher-serie, heeft aangekondigd dat The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition nu beschikbaar is voor de Nintendo Switch!

Nintendo Switch-gebruikers kunnen zich nu opmaken en zich voorbereiden om thuis en onderweg op monsters te jagen!

Met de basisspel, beide verhaaluitbreidingen, Hearts of Stone & Blood en Wine, evenals alle 16 gratis DLC’s, biedt de Complete Edition meer dan 150 uur aan verhaalgestuurde, open-wereld avonturen die zich afspelen in een donker fantasie-universum.

video
play-rounded-fill

Over The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition

Met meer dan 150 uur gameplay wordt de Complete Edition geleverd met het basisspel en elk stukje extra content dat ooit is uitgebracht.

Dit omvat twee enorme verhaaluitbreidingen – Hearts of Stone & Blood and Wine – en 16 gratis DLC’s. De release markeert de eerste keer dat gamers de titel zowel thuis als onderweg kunnen spelen.

De complete editie kan zowel in de detailhandel als digitaal worden gekocht in de Nintendo eShop. Naast de doos en gamekaart, die alle inhoud herbergt, wordt de retail-editie geleverd met een aantal fysieke goodies: stickers, kaart en het boek Witcher Universe: Compendium.

The Witcher 3: Wild Hunt is een verhaalgedreven, open wereldavontuur dat zich afspeelt in een donker fantasie-universum. Je bent Geralt van Rivia, huurmoordenaar van monsters. Tot uw beschikking staat elk hulpmiddel van de handel: vlijmscherpe zwaarden, dodelijke mengsels, heimelijke kruisbogen en krachtige vechtmagie. Voordat je een door oorlog verscheurd, door monster aangetast continent staat, kun je naar believen verkennen. Uw huidige contract? Het kind van profetie opsporen, een levend wapen dat de vorm van de wereld kan veranderen.

Ad