The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition – Update binnenkort

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition – Update binnenkort

Saber Interactive, die heeft geholpen om The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition naar de Nintendo Switch te brengen, heeft aangekondigd dat ze aan een update voor de game werken.

Het bedrijf vertelde fans op VK, dat ze verwachten dat de update binnenkort klaar is. Over wat de update bevat, zullen we moeten wachten tot het uit is;

Groeten! We werken hard aan de update, alles is binnenkort klaar!

Over The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition

Winnaar van meer dan 250 Game of the Year-prijzen, The Witcher 3: Wild Hunt is een verhaalgedreven, open wereldavontuur dat zich afspeelt in een duister fantasie-universum, waarin je speelt als Geralt van Rivia, huurmoordenaar.

Tot uw beschikking staat elk hulpmiddel van de handel: vlijmscherpe zwaarden, dodelijke mengsels, heimelijke kruisbogen en krachtige vechtmagie. Voordat je een door oorlog verscheurd, door monster aangetast continent bevindt, kun je naar believen verkennen. Uw huidige contract? Het kind van profetie opsporen, een levend wapen dat de vorm van de wereld kan veranderen.

De complete editie bevat alle downloadbare content die voor de game is uitgebracht, inclusief twee enorme verhaaluitbreidingen: Hearts of Stone & Blood en Wine. Het is de perfecte gelegenheid om voor het eerst deze wereld te betreden of het avontuur opnieuw te beleven – onderweg!

Kenmerken

  • Een gigantische open wereld om te verkennen. Bezoek de luxueuze en corrupte stad Novigrad, confronteer de ijskoude kou van de door de wind geteisterde Skellige-eilanden en daag de duistere krachten uit die door het verlaten, verwoeste Niemandsland zwerven. Vaar door open zeeën, duik op zoek naar lang verloren artefacten of galoppeer je paard in de strijd – de wereld van de Witcher nodigt uit om ontdekt te worden.
  • Ongeëvenaard romanachtig verhaal met meer dan 150 uur speeltijd. Met meer dan 100 uur kern- en side-quest-gameplay en meer dan 50 uur extra inhoud, combineert The Witcher 3: Wild Hunt de intense, plotgestuurde aantrekkingskracht van traditionele RPG’s met de keuzevrijheid die alleen open-world games kunnen bieden. Maak keuzes en zie de gevolgen ervan om eindes te ontgrendelen die zijn afgestemd op hoe je speelt.
  • Nu op Nintendo Switch – speel thuis en onderweg. Ontwikkeld om te profiteren van alles wat Nintendo Switch te bieden heeft, levert de game een echt krachtige on-the-go ervaring.