The Wonderful 101 Remastered bijgewerkt naar versie 1.0.2

The Wonderful 101 Remastered bijgewerkt naar versie 1.0.2

The Wonderful 101 Remastered heeft een nieuwe update gekregen. Dit brengt alle versies van de game, inclusief de Nintendo Switch, naar versie 1.0.2.

Dit is geen grote update.

In feite zijn er maar een paar dingen in de officiële patch-aantekeningen, die allemaal enkele aanpassingen zijn om spelers een betere spelervaring te geven.

Patch notes

  • Aangepaste score voor bepaalde fasen om hogere totalen toe te staan ​​
  • Omgeschakeld tussen hoofd- en subscherm voor gemakkelijker spelen in bepaalde minigames
  • Zorgde ervoor dat het subscherm automatisch werd weergegeven wanneer je naar Operation Select ging

Over The Wonderful 101 Remastered

Een team van helden van over de hele wereld moet zich verenigen om de aarde te beschermen tegen vicieuze buitenaardse indringers! Deze band van 100 Wonderful Ones werkt samen met behulp van hun fantastische vaardigheden om een ​​verscheidenheid aan vormen te creëren. Of het nu een gigantische vuist is of een scherp mes, ze zullen hun verstand en kracht gebruiken om de valkuilen en gevaren van de vijand te overwinnen! En jij bent het laatste lid van dit team van moedige helden.

Van PlatinumGames, makers van de Bayonetta-serie, ASTRAL CHAIN, NieR: Automata en Metal Gear Rising: Revengeance, komt The Wonderful 101: Remastered! Deze game wordt de eerste in eigen beheer uitgegeven titel van PlatinumGames en is een krachtige versie van The Wonderful 101, oorspronkelijk door Nintendo uitgebracht op 15 september 2013 als exclusief voor de Wii U.

The Wonderful 101: Remastered biedt de ongekende mogelijkheid om 100 helden tegelijk te besturen, met de vloeiende besturing en dynamische actie die het kenmerk van PlatinumGames zijn. Het wordt allemaal samengebracht door een bloedstollend verhaal over heldhaftige moed en vriendschap die het kwaad aankunnen, en het is het meest ambitieuze aanbod van PlatinumGames tot nu toe.

Hideki Kamiya, regisseur van The Wonderful 101, heeft toezicht gehouden op deze remaster en heeft talloze verbeteringen aangebracht om ervoor te zorgen dat deze game gemakkelijker en grondiger kan worden genoten door alle en op verschillende platforms, en met verbeterde visuals, framerate en laadtijd voor een verbeterde ervaring op alle fronten.

  • Meer dan 100 unieke en oogverblindende, elk met hun eigen achtergrondverhalen en emblemen!
  • Verander wapens in een oogwenk met het “Unite Morph” -systeem! Teken vormen om te wisselen tussen zwaarden, zwepen, hamers en meer om te strijden met strategie en flair!
  • Unite Morphs kan meer zijn dan alleen wapens! Bouw deltavliegers en bruggen om kloven over te steken en stuiter en schiet je een weg naar grote hoogten! Gebruik zowel je slimheid als je kracht om puzzels op te lossen en door te zetten!
  • Vergeet niet: de ware roeping van een held is bescherming! Red de burgers die je tegenkomt en je moed zal hen inspireren om UNITE UP! Natuurlijk voor een beperkte tijd.
  • Je missies gaan de wereld rond! Door steden, over de oceaanbodem, diep in de jungle en naar tal van spannende locaties!