The Wonderful 101: Remastered – Japanse Trailer

The Wonderful 101: Remastered – Japanse Trailer

PlatinumGames heeft een nieuwe Japanse trailer gepubliceerd voor The Wonderful 101: Remastered. De trailer laat ons een aantal nooit eerder vertoonde scènes zien.

video

Over The Wonderful 101: Remastered

De Wonderful 101 is een actie-avonturenspel “Unite Action”, ontwikkeld door PlatinumGames Inc., geregisseerd door uitblinker van actiespel Hideki Kamiya, en oorspronkelijk uitgebracht voor de Nintendo Wii U.

In dit spel nemen spelers de controle over de Wonderful Ones, helden van over de hele wereld die zijn gekozen om de aarde te beschermen tegen allerlei soorten buitenaardse bedreigingen! Wanneer de vredige Blossom City wordt aangevallen door buitenaardse indringers, passen Wonder-Red, Wonder-Blue en de rest van de Wonderful Ones zich aan en verenigen zich om de wereld te redden!

The Wonderful 101: Remastered wordt uitgebracht op Nintendo Switch, met versies voor andere platforms die beschikbaar komen via stretchdoelen. We zijn ook van plan om een ​​heleboel geweldige extra’s toe te voegen naarmate stretchdoelen worden behaald, met als doel The Wonderful 101: Remastered de definitieve weergave te maken van de heldendaden van onze helden!

Ad