The Wonderful 101 Remastered – Off-Screen Gameplay

The Wonderful 101 Remastered – Off-Screen Gameplay

Platinum Games aangekondigd dat The Wonderful 101: Remastered speelbaar zou zijn op PAX East 2020. En Gamexplain heeft een video van 10 minuten gepubliceerd.

Hoewel de gameplay waarschijnlijk het meest bekend zal zijn, geeft het ons een blik op hoe het zal werken zonder de WiiU-gamepad.

video
play-rounded-fill

Over The Wonderful 101 Remastered

The Wonderful 101 is een actie-avonturengame “Unite Action” ontwikkeld door PlatinumGames Inc., geregisseerd door actiegame luminary Hideki Kamiya, en oorspronkelijk uitgebracht op de Nintendo Wii U.

In dit spel nemen spelers de controle over de Wonderen, helden van over de hele wereld die zijn gekozen om de aarde te verdedigen tegen allerlei buitenaardse bedreigingen! Wanneer de vredige Blossom City wordt aangevallen door buitenaardse indringers, passen Wonder-Red, Wonder-Blue en de rest van de Wonderful Ones zich aan en verenigen zich om de wereld te redden!

The Wonderful 101: Remastered zal worden uitgebracht op Nintendo Switch, waarbij versies voor andere platforms beschikbaar komen via stretch-doelen. We zijn ook van plan om een ​​groot aantal geweldige extra’s toe te voegen als stretch-doelen worden bereikt, met als doel om The Wonderful 101: Remastered de definitieve weergave van de heldendaden van onze helden!

The Wonderful 101: Remastered wordt zowel fysiek als digitaal gelanceerd op 19 mei in Noord-Amerika, 22 mei in Europa en 11 juni in Japan.

Ad