The Wonderful 101: Remastered – Prince Vorkken DLC

The Wonderful 101: Remastered – Prince Vorkken DLC

Platinum Games heeft bevestigd dat er gloednieuwe downloadbare content uitkomt voor het vermakelijke The Wonderful 101: Remastered en is beschikbaar om te spelen voor slechts $ 1. De Prince Vorkken DLC stelt je in staat de troonopvolger te besturen en bevat een nieuwe Unite Ability genaamd Enemy Unite.

Prince Vorkken DLC 

Installeer “The Prince Vorkken” DLC om een ​​nieuwe modus te ontgrendelen waarmee je het hoofdpersonage kunt veranderen in Prince Vorkken Ohgee, erfgenaam van de troon van de komeet Rhullo en leider van de sterrenomspannende Guyzoch Space Pirates!

Als Prins Vorkken is de Multi-Unite-vaardigheid vervangen door “Enemy-Unite”, die een groot aantal buitenaardse beesten “Unify Monster” oproept! The Prince Vorkken” werkt ook met de gratis Time Attack DLC. Gebruik Prins Vorkkens Enemy Unite om een ​​nieuw pad te vinden, en misschien wel een snellere tijd!

Spelers kunnen vrij schakelen tussen de normale modus en de The Prince Vorkken-modus na het installeren van de “The Prince Vorkken” DLC.

Over The Wonderful 101: Remastered

Een team van helden van over de hele wereld moet zich verenigen om de aarde te beschermen tegen kwaadaardige buitenaardse indringers! Deze band van 100 Wonderful Ones werkt samen en gebruikt hun fantastische vaardigheden om een ​​verscheidenheid aan vormen te creëren. Of het nu een gigantische vuist of een scherp mes is, ze zullen hun verstand en kracht gebruiken om de valkuilen en gevaren van de vijand te overwinnen! En jij bent het laatste lid van dit team van moedige helden.

Van PlatinumGames, de makers van de Bayonetta-serie, ASTRAL CHAIN, NieR:Automata en Metal Gear Rising: Revengeance, komt The Wonderful 101: Remastered! Deze game wordt de eerste in eigen beheer uitgegeven titel van PlatinumGames en is een krachtigere versie van The Wonderful 101, oorspronkelijk uitgebracht door Nintendo op 15 september 2013 als exclusief voor de Wii U.

The Wonderful 101: Remastered biedt de ongekende mogelijkheid om 100 helden tegelijk te besturen, met de vloeiende besturing en dynamische actie die kenmerkend zijn voor PlatinumGames. Het wordt allemaal samengebracht door een bloedstollend verhaal over heroïsche moed en vriendschap die standhouden tegen het kwaad, en het is het meest ambitieuze aanbod van PlatinumGames tot nu toe.

Hideki Kamiya, regisseur van The Wonderful 101, heeft toezicht gehouden op deze remaster en heeft talloze verbeteringen aangebracht om ervoor te zorgen dat iedereen en op verschillende platforms meer van deze game kan genieten, en met verbeterde beelden, framerate en laadtijd voor een verbeterde ervaring op alle fronten.

Ad