The Wonderful 101: Remastered – Speelbaar at PAX East 2020

The Wonderful 101: Remastered – Speelbaar at PAX East 2020

De Wonderful 101: Remastered, die in april op de Nintendo Switch wordt uitgebracht, kan dit jaar in PAX East worden gespeeld.

Het team van Platinum Games zal ook aanwezig zijn op de show met een speciaal paneel getiteld “101 dingen die u niet wist over Platinum Games”, wat erg interessant zou moeten zijn om te horen of u aanwezig zult zijn.

Wat is de Wonderful 101?

The Wonderful 101 is een actie-avonturengame “Unite Action” ontwikkeld door PlatinumGames Inc., geregisseerd door actiegame luminary Hideki Kamiya, en oorspronkelijk uitgebracht op de Nintendo Wii U.

In dit spel nemen spelers de controle over de Wonderen, helden van over de hele wereld die zijn gekozen om de aarde te verdedigen tegen allerlei buitenaardse bedreigingen! Wanneer de vredige Blossom City wordt aangevallen door buitenaardse indringers, passen Wonder-Red, Wonder-Blue en de rest van de Wonderful Ones zich aan en verenigen zich om de wereld te redden!

The Wonderful 101: Remastered zal worden uitgebracht op Nintendo Switch, waarbij versies voor andere platforms beschikbaar komen via stretch-doelen. We zijn ook van plan om een ​​groot aantal geweldige extra’s toe te voegen als stretch-doelen worden bereikt, met als doel om The Wonderful 101: Remastered de definitieve weergave van de heldendaden van onze helden!

 https://www.kickstarter.com/projects/platinumgames/the-wonderful-101-remastered

Ad