The Wonderful 101 Remastered Wii U vs Nintendo Switch vergelijking

The Wonderful 101 Remastered Wii U vs Nintendo Switch vergelijking

Dankzij het team van GameXplain hebben we nu een zij-aan-zij vergelijking voor The Wonderful 101 Remastered van zowel Wii U als Nintendo Switch die tegelijkertijd draaien.

video
play-rounded-fill

Er zijn niet veel prestatieverschillen – maar er zijn enkele interessante veranderingen in de vorm van het vervangen van het Nintendo-logo door iets generiekers en enkele veranderingen in de weergave van dialogen.

Hoe houdt de Nintendo Switch-versie van The Wonderful 101 het Wii U-origineel tegen en zijn er opmerkelijke verbeteringen geweest? Kun je hieruit opmaken?

Over The Wonderful 101 Remastered

Een team van helden van over de hele wereld moet zich verenigen om de aarde te beschermen tegen vicieuze buitenaardse indringers! Deze band van 100 Wonderful Ones werkt samen met behulp van hun fantastische vaardigheden om een ​​verscheidenheid aan vormen te creëren. Of het nu een gigantische vuist is of een scherp mes, ze zullen hun verstand en kracht gebruiken om de valkuilen en gevaren van de vijand te overwinnen! En het laatste lid van dit team van moedige helden – ben jij.

Van PlatinumGames, makers van de Bayonetta-serie, ASTRAL CHAIN, NieR: Automata en Metal Gear Rising: Revengeance, komt The Wonderful 101: Remastered! Deze game wordt de eerste in eigen beheer uitgegeven titel van PlatinumGames en is een verbeterde versie van The Wonderful 101, oorspronkelijk door Nintendo uitgebracht op 15 september 2013 als exclusief voor de Wii U.

The Wonderful 101: Remastered biedt de ongekende mogelijkheid om 100 helden tegelijk te besturen, met de vloeiende besturing en dynamische actie die het kenmerk van PlatinumGames zijn. Het wordt allemaal samengebracht door een bloedstollend verhaal over heldhaftige moed en vriendschap die het kwaad aankunnen, en het is het meest ambitieuze aanbod van PlatinumGames tot nu toe.

Hideki Kamiya, regisseur van The Wonderful 101, heeft toezicht gehouden op deze remaster en heeft talloze verbeteringen aangebracht om ervoor te zorgen dat deze game gemakkelijker en grondiger kan worden gespeeld door iedereen en op verschillende platforms, en met verbeterde visuals, framerate en laadtijd voor een verbeterde ervaring op alle fronten.