The Wonderful 101 Remastered – Wonder-Size Cadet demo

The Wonderful 101 Remastered – Wonder-Size Cadet demo

Platinum Games heeft The Wonderful 101 Remastered een tijdje geleden uitgebracht op de Nintendo Switch. En nu heeft Platinum Games een demo aangekondigd voor de game, genaamd The Wonder-Size Cadet, die nu gratis kan worden gedownload.

Wonder-Size Cadet-demo

De demo wordt geleverd met 2 uur aan content, een verborgen teamlid genaamd Wonder-Bayonetta en zelfs wat “in-game goodies”. Opgeslagen gegevens kunnen worden overgezet van de demo naar de volledige versie, en als je The Wonderful 101 Remastered al hebt gekocht, maak je geen zorgen.

U kunt ook de bonussen krijgen dankzij een nieuwe Wonderful Code-functie.

Over The Wonderful 101 Remastered

Leid een leger van 100 Wonderful Ones van over de hele wereld in dit Unite Action-spektakel!

Een team van helden van over de hele wereld moet zich verenigen om de aarde te beschermen tegen kwaadaardige buitenaardse indringers! Deze band van 100 Wonderful Ones werkt samen met hun fantastische capaciteiten om een ​​verscheidenheid aan vormen te creëren. Of het nu een gigantische vuist is of een scherp mes, ze zullen hun verstand en kracht gebruiken om de valkuilen en gevaren van de vijand te overwinnen! En het laatste lid van dit team van moedige helden – jij bent.

Van PlatinumGames, makers van de Bayonetta-serie, ASTRAL CHAIN, NieR: Automata en Metal Gear Rising: Revengeance, komt The Wonderful 101: Remastered! Dit spel wordt de eerste zelfgepubliceerde titel van PlatinumGames en is een verbeterde versie van The Wonderful 101, oorspronkelijk uitgebracht door Nintendo op 15 september 2013 als exclusief voor Wii U.

The Wonderful 101: Remastered biedt de ongekende mogelijkheid om 100 helden tegelijk te besturen, met de vloeiende besturing en dynamische actie die het kenmerk van PlatinumGames zijn. Het wordt allemaal samengebracht door een bloedstollend verhaal van heroïsche moed en vriendschap die pal staat tegen het kwaad, en het is het meest ambitieuze aanbod van PlatinumGames tot nu toe.

Hideki Kamiya, directeur van The Wonderful 101, heeft toezicht gehouden op deze remaster en talloze verbeteringen toegevoegd om ervoor te zorgen dat iedereen en op verschillende platforms gemakkelijker en grondig van dit spel kunnen genieten, en met verbeterde beelden, framerate en laadtijd voor een verbeterde ervaring op alle fronten.

  • Meer dan 100 unieke en oogverblindende, elk met hun eigen achtergrondverhalen en emblemen!
  • Verander van wapen in een oogwenk met het “Unite Morph” -systeem! Teken vormen om te wisselen tussen zwaarden, zwepen, hamers en meer om met strategie en flair te vechten!
  • Unite Morphs kunnen meer zijn dan alleen wapens! Bouw deltavliegers en bruggen om kloven over te steken en stuiter en schiet je een weg naar grote hoogten! Gebruik zowel je slimheid als je kracht om puzzels op te lossen en vol te houden!
  • Vergeet niet: de echte roeping van een held is bescherming! Red de burgers die je tegenkomt en je moed zal hen inspireren om zich te verenigen! Natuurlijk voor een beperkte tijd.
  • Je missies zullen de wereld rondgaan! Door steden, over de oceaanbodem, diep in de jungle en naar tal van spannende locaties!