The Wonderful 101: Remastered wordt in mei gelanceerd

The Wonderful 101: Remastered wordt in mei gelanceerd

Platinum Games gaf een releasedatum voor The Wonderful 101: Remastered. Eigenaars van Nintendo Switch, PS4 en pc kunnen de game in mei in handen krijgen.

In het persbericht staat dat The Wonderful 101: Remastered Engelse en Japanse taalopties voor audio en Engelse, Japanse, Franse, Italiaanse, Duitse en Spaanse teksttaalopties ondersteunt. Het is verkrijgbaar tegen de volgende prijspunten: $ 39,99 / € 44,99 / £ 39,99 / AU $ 59,95.

Over The Wonderful 101: Remastered

The Wonderful 101 werd oorspronkelijk uitgebracht voor Nintendo Wii U in 2013. Platinum Games en regisseur Hideki Kamiya kondigden de Kickstarter-campagne aan om deze multiplatform, geremastered editie op 3 februari 2020 te financieren.

Gepland tot 6 maart, de campagne heeft al een enorme hoeveelheid steun ontvangen van fans, wat zorgt voor een algemene release voor The Wonderful 101: Remastered voor spelers over de hele wereld.

Een bericht van Hideki Kamiya

Hallo allemaal. Platinum Games Chief Game Designer Hideki Kamiya hier.

Ongeveer zeven jaar geleden hebben we The Wonderful 101 uitgebracht. Ik ben lid geworden van de directie van Platinum Games, maar in die tijd dacht ik niet veel na over het zakelijke doel ( oke, ik geef toe dat ik dat misschien nog steeds niet doe). Ik besteedde al mijn aandacht aan het maken van games die aan mijn eigen persoonlijke normen voldeden. De Wonderful 101 was de zesde game die ik gedurende mijn carrière had geregisseerd. Helaas kan ik niet zeggen dat het zakelijk gezien een groot succes was.

Maar ik heb het ook nooit als een mislukking gezien. Ik was toen nog niet en vandaag niet. Dat komt omdat een game voor een game-maker alleen een mislukking is als het de gamers die het spelen teleurstelt. Vanaf het begin bereikte The Wonderful 101 niet echt een voldoende groot publiek voor mij om het duidelijk hoe dan ook te noemen.

Dus ongeacht hoe The Wonderful 101 het de eerste keer op de markt deed, ik beschouw dit als een kans om het opnieuw aan de wereld te laten zien. Ik kijk er naar uit om te zien hoe het meet.
De Wonderful 101 heeft deze wonderbaarlijke tweede kans gekregen dankzij iedereen die ons heeft verteld dat je het wilde spelen, evenals de gepassioneerde PG-medewerkers die er met mij aan hebben gewerkt. We zijn verheugd om het terug te zien op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam.

Dit is ook niet alleen een eenvoudige poort. We hebben de bedieningselementen voor elk nieuw platform afgestemd en verschillende aanpassingen gemaakt die het gemakkelijker zouden moeten maken om te begrijpen en te spelen. Bovendien hebben we de beeldkwaliteit en beeldsnelheid aangepast aan moderne hardware. Over het algemeen zou ik zeggen dat The Wonderful 101: Remastered de definitieve versie van de game is!

We hebben The Wonderful 101: Remastered met zoveel Platinum-spirit als we maar konden. Ik hoop van harte dat jullie het allemaal spelen en ons laten weten wat je denkt!

—De Wonderful 101-directeur Hideki Kamiya

Ad