The Wonderful 101 Remastered’s VS en EU fysiek vertraagd

The Wonderful 101 Remastered’s VS en EU fysiek vertraagd

Platinum Games kondigde op hun Kickstarter aan dat “als gevolg van de COVID-19-epidemie, we vertragingen verwachten bij de voorbereiding van de fysieke versies van de VS en de EU.

Backer-feedback

Backer-beloningen krijgen de hoogste prioriteit, maar vanwege distributieproblemen kunnen backers die voor fysieke versies van de game hebben gekozen, deze ontvangen na een algemene winkelrelease. Onze huidige schatting voor het begin van verzendbeloningen is eind juni ”.

Platinum Games zegt dat “als een teken van onze verontschuldiging hiervoor, we alle fysieke versie-ondersteuners zullen voorzien van een Steam-downloadcode voor The Wonderful 101: Remastered, zodat ze de game tegelijkertijd met de ondersteuners kunnen spelen die de digitale versie heeft gekocht ”.

De fysieke release in de VS zal nu op 30 juni plaatsvinden en de fysieke release van Europa zal een paar dagen later, op 3 juli, plaatsvinden.

Over The Wonderful 101 Remastered

Een team van helden van over de hele wereld moet zich verenigen om de aarde te beschermen tegen vicieuze buitenaardse indringers! Deze band van 100 Wonderful Ones werkt samen met behulp van hun fantastische vaardigheden om een ​​verscheidenheid aan vormen te creëren. Of het nu een gigantische vuist is of een scherp mes, ze zullen hun verstand en kracht gebruiken om de valkuilen en gevaren van de vijand te overwinnen! En het laatste lid van dit team van moedige helden – ben jij.

Van PlatinumGames, makers van de Bayonetta-serie, ASTRAL CHAIN, NieR: Automata en Metal Gear Rising: Revengeance, komt The Wonderful 101: Remastered! Deze game wordt de eerste in eigen beheer uitgegeven titel van PlatinumGames en is een verbeterde versie van The Wonderful 101, oorspronkelijk door Nintendo uitgebracht op 15 september 2013 als exclusief voor de Wii U.

The Wonderful 101: Remastered biedt de ongekende mogelijkheid om 100 helden tegelijk te besturen, met de vloeiende besturing en dynamische actie die het kenmerk van PlatinumGames zijn. Het wordt allemaal samengebracht door een bloedstollend verhaal over heldhaftige moed en vriendschap die stand houden tegen het kwaad, en het is tot nu toe het meest ambitieuze aanbod van PlatinumGames.

Hideki Kamiya, regisseur van The Wonderful 101, heeft toezicht gehouden op deze remaster en talloze verbeteringen aangebracht om ervoor te zorgen dat deze game gemakkelijker en grondiger kan worden genoten door alle en op verschillende platforms, en met verbeterde visuals, framerate en laadtijd voor een verbeterde ervaring op alle fronten.

  • Meer dan 100 unieke en oogverblindende, elk met hun eigen achtergrondverhalen en emblemen!
  • Verander wapens in een oogwenk met het “Unite Morph” -systeem! Teken vormen om te wisselen tussen zwaarden, zwepen, hamers en meer om te strijden met strategie en flair!
  • Unite Morphs kan meer zijn dan alleen wapens! Bouw deltavliegers en bruggen om kloven over te steken en stuiter en schiet je een weg naar grote hoogten! Gebruik zowel je slimheid als je kracht om puzzels op te lossen en door te zetten!
  • Vergeet niet: de ware roeping van een held is bescherming! Red de burgers die je tegenkomt en je moed zal hen inspireren om UNITE UP! Natuurlijk voor een beperkte tijd.
  • Je missies gaan de wereld rond! Door steden, over de oceaanbodem, diep in de jungle en naar tal van spannende locaties!