The World Ends With You Anime gaat in première op UG Shibuya Fes Online

The World Ends With You Anime gaat in première op UG Shibuya Fes Online

Square Enix heeft The World Ends With You UG Shibuya Fes aangekondigd, een speciaal evenement voor de komende anime-serie.

Het evenement bestaat uit twee delen. Het eerste is een online vertoning vooraf van de eerste aflevering van de eerste aflevering van de anime. Deze online première bevat ook een live talksessie met de cast en crew, beschikbaar in het Japans en Engels.

Bovendien wordt een speciaal skateboard met illustraties die aan de game zijn gekoppeld, ook verkocht als merchandise in beperkte oplage.

The World Ends With You Anime

De première wordt op 14 maart uitgezonden via de streamingdienst Zaiko. Fans die de show willen bijwonen, zullen kaartjes moeten kopen, verkrijgbaar op de volgende niveaus:

  • Wereldpremière – ¥ 2200 (of $ 20)
  • Wereldpremière en talksessie met Cast – ¥ 3.300 (of $ 30)
  • Wereldpremière en merchandise in beperkte oplage – ¥ 17.600 (of $ 164)
  • Wereldpremière en talksessie met Cast en Limited Edition-merchandise – ¥ 18.700 (of $ 175)

Het tweede deel van het evenement is een kunsttentoonstelling in het UG SHIBUYA Museum, die “Belangrijke documentatie met betrekking tot de instellingen van de animatie, niet-gepubliceerde kunstwerken, fan-art en andere” omvat. De toegang tot deze tentoonstelling is gratis en loopt van 14 maart tot 30 juli 2021.

Er is ook een digitale versie van deze tentoonstelling beschikbaar, maar deze is alleen toegankelijk tot en met 31 maart.